• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δεν απέφυγα το λάθος
Τα προβλήματα στις ΕΔ4 επηρέασαν τον Dovi
Νέα 29/08/2015 - 22:23

Οι δυο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati ολοκλήρωσαν τις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στην ένατη και δωδέκατη θέση.

 

Έτσι, ο Andrea Iannone και ο Andrea Dovizioso θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα, διάρκειας 20 γύρων, από την τρίτη και τέταρτη σειρά αντίστοιχα.

 

Το πρωί στις ΕΔ3 ο Dovizioso ήταν στην 3η θέση, κάνοντας καλή παρουσία και μένοντας πέντε δέκατα πίσω από τον πρώτο. Ο Iannone ήταν δέκατος, αλλά και οι δυο αναβάτες των κόκκινων πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Μετά τις ΕΔ4, όπου ο Iannone ήταν δεύτερος και ο Dovizioso έκτος, οι δυο τους μπήκαν με αποφασιστικότητα στις ΚΑΤ2, αλλά δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων γύρων.

 

Έτσι, ο Iannone θα αναγκαστεί να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την ένατη θέση, που είναι η δεύτερη χειρότερή του φετινή μετά τη 12η στην Catalunya, ενώ ο Dovi έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση και θα ξεκινήσει 12ος.

 

«Δεν κάναμε καλές κατατακτήριες δοκιμές, ενώ και στο γρήγορο γύρο μου δεν απέφυγα το λάθος στο δεύτερο κομμάτι της πίστας, όπου έχασα το μπροστινό και κατέβασα ελάχιστα το χρόνο μου», τόνισε ο Iannone.

 

«Κρίμα, διότι σίγουρα θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο, αλλά όταν πιέζεις και είσαι στο όριο τα πάντα μπορεί να συμβούν. Στις ΕΔ4 κάναμε σημαντικές αλλαγές στο στήσιμο που με βοήθησαν».

 

«Ήμουν από την πρώτη στιγμή των ΕΔ4 γρήγορος, κάνοντας καλούς χρόνους κάτι που ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να επαναλάβω στον αυριανό αγώνα».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Dovizioso σχολίασε: «Μέχρι και σήμερα το πρωί κάναμε καλή δουλειά, βελτιώνοντας τη μοτοσυκλέτα για να βρούμε καλό ρυθμό».

 

«Στις ΕΔ4 είχα σχεδιάσει να δοκιμάσω δυο διαφορετικές αναρτήσεις, αλλά με το που ξεκινήσαμε είχα πρόβλημα με τον συμπλέκτη κι έπρεπε να σταματήσω».

 

«Σε μια μεγάλη πίστα, όπως είναι αυτή του Silverstone, αν σταματήσεις στα pits θα χάσεις αρκετό χρόνο και δεν θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ περισσότερους γύρους».

 

«Έτσι φτάσαμε στις κατατακτήριες χωρίς πρόσφατα σημεία αναφοράς και αυτό επηρέασε την απόδοσή μου. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε θέσεις στην αρχή του αγώνα».

 

«Σε μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ευθεία εκκίνησης είναι πολύ μικρή, αλλά θα προσπαθήσω να κερδίσω όσες περισσότερες μπορώ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τα έδωσα όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

«Όχι τέλειος» ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα