• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν έβλεπα!
Έχασα εντελώς το οπτικό μου πεδίο!
Νέα 30/08/2015 - 23:11

Ο Jorge Lorenzo έχασε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και είδε τον Vale να του ξεφεύγει με 12β, μετά το τέλος του αγώνα στο Silverstone στον οποίο ο Ισπανός είχε εκ νέου προβλήματα με το κράνος του!

 

Ο Ισπανός είχε «πληρώσει» την κακή συντήρηση του κράνους του στον αγώνα του Qatar, όταν η εσωτερική επένδυση είχε φύγει από τη θέση της και τον εμπόδιζε να βλέπει, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τότε κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

 

Αυτή τη φορά, ο Lorenzo - ο οποίος μέχρι την έναρξη του σημερινού, βρόχινου, αγώνα στο Silverstone είχε τους ίδιους βαθμούς με τον Rossi - δεν μπορούσε να δει καλά μέσα από τη θολωμένη ζελατίνα του.

 

«Στους τελευταίους γύρους άρχισα να φτάνω τον Dovizioso, ο οποίος έκανε κάποια λάθη, αλλά το κρύο είχε αρχίσει να είναι πιο έντονο κι έβρεχε περισσότερο», εξήγησε ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha.

 

«Έχασα εντελώς το οπτικό πεδίο μπροστά μου, διότι η ζελατίνα θόλωσε κι έπρεπε να επιβραδύνω χάνοντας την ευκαιρία να πάρω την τρίτη θέση. Κρίμα, όμως στη βροχή δεν είχα τον ίδιο ρυθμό με τους Valentino και Marc».

 

«Η αίσθησή μου στους πρώτους τρεις ή τέσσερεις γύρους ήταν καλή και οδηγούσα καλά, αλλά οι άλλοι άρχισαν να πηγαίνουν πιο γρήγορα από εμένα. Οι Valentino και Marquez με πέρασαν».

 

«Ήμουν στην τρίτη θέση κι έχανα συνεχώς χρόνο σε κάθε γύρο. Είχαν καλύτερο ρυθμό από εμένα στην αρχή του αγώνα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να τους ακολουθήσω», πρόσθεσε.

 

«Ξαφνικά, όταν έμπαινα στη σικέιν, παραλίγο να πέσω με τον Pol Espargaro που έκανε μια ακατανόητη κίνηση. Ήταν θαύμα που έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τσαντίστηκα, αλλά ευτυχώς έμεινα στην πίστα».

 

«Προσπάθησα μετά να παραμείνω στην τρίτη θέση αλλά οι Petrucci, Dovizioso και Pedrosa με πέρασαν. Μετά ήμουν σε θέση να πάω γρήγορα, βελτιωνόμουν και κατάφερα να περάσω τον Dani».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τέλος το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν μπορείς να χαλαρώσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα