• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO GUZZI OPEN HOUSE
Μοιραστείτε δύο μέρες περιπέτειας με τη θρυλική μάρκα!
Νέα Αγοράς 07/09/2015 - 10:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση MG Open House 2015 έχει ήδη αρχίσει.

Το Mandello del Lario (Lecco) υποδέχεται για μία ακόμη χρονιά τους λάτρεις της Moto Guzzi, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο θα κάνουν την εμφάνιση τους το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

 

Την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00, ανοίγει η πύλη της Via Parodi 57,  ώστε να καλωσορίσει τους ενθουσιώδεις οπαδούς της μάρκας που θέλουν να ανακαλύψουν ή να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίσκεψης στο εργοστάσιο της ιστορικής μάρκας.

 

Στόχος της εκδήλωσης MG Open House 2015 είναι η ενδυνάμωση και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών στη μάρκα MΟΤΟ GUZZI, με την προσέλκυση και νέων μελών στη μεγάλη κοινότητα MOTO GUZZI THE CLAN.

 

Η εκδήλωση Open House αποτελεί ταυτόχρονα και μια σημαντική ευκαιρία για την επικοινωνία των μελλοντικών δραστηριοτήτων και σχεδίων της MOTO GUZZI στα μέλη της.

 

Oλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε συνδυασμό με αποκλειστικές παροχές που έχουν σχεδιαστεί για τα μέλη της Κοινότητας «The Clan» έχουν αναρτηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα http://theclan.motoguzzi.com

Επόμενο άρθρο »

Ducati Classic Credit

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτοκίνητο με κινητήρα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα