• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάστηκε το Honda Project 2&4
Το μονοθέσιο με κινητήρα από το MotoGP!
Νέα Αγοράς 16/09/2015 - 13:40

Παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες το νέο μονοθέσιο της Honda, με την κωδική ονομασία Honda Project 2&4, που αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας των ανθρώπων της εταιρείας τόσο από το χώρο του αυτοκινήτου, όσο και από της μοτοσυκλέτας.

 

Έχει μήκος λίγο πάνω από τα 3 μέτρα και πλάτος στο 1,8μ. με τα χρώματα και τη μηχανική διάταξη να είναι εμπνευσμένα από το μονοθέσιο RA272 του 1965.

 

Φυσικά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει για όλους εμάς, είναι το γεγονός ότι «φορά» τον κινητήρα της RC213V, της Πρωταθλήτριας μοτοσυκλέτας της Honda στο MotoGP τα δυο τελευταία χρόνια!

 

Ο κινητήρας αποδίδει 215 ίππους στις 14.000 σ.α.λ και 118 Nm ροπής στις 10.500 σ.α.λ., συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DCT διπλού συμπλέκτη, με το βάρος του οχήματος να είναι στα 405 κιλά.

 

Οι επιδόσεις αναμένονται εξαιρετικές, όπως και η οδική συμπεριφορά, με τη Honda να αναφέρει πως το όχημα χαρίζει στον οδηγό την ελευθερία που προσφέρει μια μοτοσυκλέτα και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου!

 

Το τιμόνι θυμίζει το αντίστοιχο των μονοθεσίων της F1, αλλά αυτό που δίνει μια ιδιαίτερα φουτουριστική πινελιά στο όλο σύνολο, είναι η διάφανη ψηφιακή οθόνη που έχει αντικαταστήσει το κλασικό ταμπλό!

Επόμενο άρθρο »

Εκδρομή στην Valencia!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Classic Credit

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα