• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ποτέ δεν θα παραδοθώ!
Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα
Νέα 24/09/2015 - 11:15

Στο Misano ο Jorge Lorenzo έγινε ο πρώτος από τους δυο βασικούς διεκδικητές του φετινού Τίτλου που εγκατέλειψε αγώνα και βρίσκεται πλέον 23β πίσω από τον Rossi.

 

Το θετικό πάντως για τον Ισπανό, είναι το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε αλλά και το ότι ο ομόσταυλός του πήρε το χειρότερό του φετινό αποτέλεσμα: την 5η θέση!
 

Την τελευταία φορά που ο Jorge είχε βρεθεί με τόσο μεγάλη διαφορά πίσω από τον Vale ήταν μετά την Αργεντινή (29β). Μια διαφορά πάντως που κάλυψε γρήγορα με τέσσερεις συνεχόμενες νίκες!

 

«Στο Misano, όπως και στο Silverstone, η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Ειδικά όταν δει κανείς το ρυθμό που είχαμε όλο το Σ/Κ. Δυστυχώς όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες συνθήκες την ημέρα του αγώνα».

 

«Από εδώ και στο εξής η μάχη για τον Τίτλο θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα μου κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τέλους».

 

«Ο Vale οδηγεί καλά και πήρε σημαντικούς βαθμούς στους τελευταίους αγώνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στους τελευταίους πέντε Γύρους».

 

Αν κάποιος υπολογίζει την παράδοση, τότε πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή ευνοεί τον Lorenzo, ο οποίος έχει τέσσερα βάθρα στην Aragon (συμπεριλαμβανομένης της περσινής νίκης), έναντι μόλις ενός του Rossi.

 

«Μπορεί να μην είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά έχω καλές μνήμες εκεί και από πέρυσι που πήρα τη νίκη σε δύσκολες συνθήκες».

 

«Ποτέ δεν θα παραδοθώ και αυτό το Σ/Κ θα έχω την πρώτη μου από πέντε ευκαιρίες να παλέψω για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Έσπασα τον αντίχειρά μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ioda με RS-GP το 2016;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα