• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Έσπασα τον αντίχειρά μου!
Σε προπόνηση στην Ιταλία
Νέα 24/09/2015 - 12:06

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Nicky Hayden επιλέγει να μείνει στην Ευρώπη στο μεσοδιάστημα δυο Grand Prix, λόγω του μεγάλου ταξιδιού της επιστροφής του στην Αμερική.

 

Αυτό έκανε ο Αμερικανός και μετά το τέλος του GP στο San Marino, όπου και παρέμεινε στην Ιταλία συνεχίζοντας την προπόνησή του με minimoto.

 

Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκειά της προπόνησής του έσπασε το δεξί του αντίχειρα, αν και παραμένει σίγουρος ότι θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρόν αυτό το Σ/Κ στην Aragon.

 

«Είναι μια μοναδική πίστα με αρκετές ανηφόρες και κατηφόρες και πολύ τεχνική με τυφλές στροφές και κατηφορικά φρεναρίσματα», σχολίασε ο Hayden το καλύτερο αποτέλεσμα του οποίου στην Aragon είναι η 3η θέση το 2010 (Ducati).

 

«Δεν είναι εύκολη πίστα και τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμένα φέτος, διότι είχα ένα μικρό ατύχημα με minimoto στην Ιταλία κι έσπασα τον αντίχειρά μου».

 

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσω να συμμετάσχω, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα νιώθω την Παρασκευή το πρωί. Δυστυχώς είναι στο δεξί χέρι που είναι πιο δύσκολο».

 

«Πάντως οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και το να βρίσκεις το κατάλληλο set-up! Ελπίζω ότι θα είμαστε εκεί και θα έχουμε ένα θετικό Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

…..And the winner is SERT!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ποτέ δεν θα παραδοθώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα