• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Το μέλλον του στα MotoGP
O Μelandri προσπαθεί να εξασφαλίσει από νωρίς το νέο του συμβόλαιο.
Νέα 17/07/2009 - 15:24

Ο αναβάτης της Kawasaki Hayate, Marco Melandri, ελπίζει να έχει ένα εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι τη θερινή διακοπή του MotoGP, από 26 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου. Δείχνοντας σε αρκετούς αγώνες το δρόμο σε αναβάτες εργοστασιακών ομάδων, ο Melandri έχει σημειώσει φέτος κάποια εντυπωσιακά, και αναπάντεχα αποτελέσματα. Αυτά περιλαμβάνουν τρία πλασαρίσματα στην εξάδα, όπως και μια εκπληκτική δεύτερη θέση στο Le Mans, σε μικτές συνθήκες στεγνού, βρεγμένου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος.

 

Με την επίσημη συμμετοχή της Kawasaki στα Moto GP να φαντάζει αβέβαιη για το 2010, ο Melandri αναζητεί τη νέα ομάδα με την οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Φήμες αναφέρονται σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα Gresini Honda, και σε μικρότερo βαθμό σε συνεργασία με την εργοστασιακή ομάδα της Rizla Suzuki. Ενδεχόμενη επιστροφή στη Ducati είναι εξαιρετικά απίθανη, ενώ η Yamaha - με την οποία ο Melandri είχε ξεκινήσει την καριέρα του στα MotoGP το 2003 - έχει εκφράσει σχετικά μικρό ενδιαφέρον για την επιστροφή του Ιταλού.

 

"Ακολουθούν δύο ενδιαφέροντες αγώνες και χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά ώστε να έχουμε μια αξιόμαχη μοτοσυκλέτα" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Melandri, σχετικά με τους αγώνες της Γερμανίας και της Βρετανίας. "Ελπίζω να πάω διακοπές με ένα συμβόλαιο στην τσέπη, για ένα διαφορετικό 2010, αλλά σε κάθε " περίπτωση είμαι αισιόδοξος και δεν εγκαταλείπω." πρόσθεσε.

 

Μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Melandri έχει 5 νίκες και 17 βάθρα σαν αναβάτης της Gresini Honda από το 2005 μέχρι το 2007, ακολουθώντας μάλιστα το Valentino Rossi στην κούρσα του πρωταθλήματος για το 2005. Δυστυχώς, η μεταγραφή του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, την περσινή χρονιά, ήταν γι'αυτόν καταστροφική.

 

Η Gresini Honda επιβεβαίωσε τις φήμες για επιστροφή του Ιταλού, ως team mate του περσινoύ Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 250c.c., Marco Simoncelli, που ήδη έχει ανακοινωθεί. Τόσο ο manager της ομάδας, Fausto Gresini, όσο και ο Marco Melandri ελπίζουν ότι θα έχουν καταλήξει στις αποφάσεις τους μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Επόμενο άρθρο »

ESPARGARO: Nικητής σε αγώνα kart στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Σοκ: το κομμένο δάχτυλο του Kallio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα