• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: "Είμασταν στο όριο!"
Οι βρεγμένες κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου εξελίχτηκαν σε μονόλογο για τους δύο αναβάτες της Fiat Yamaha.
Νέα 19/07/2009 - 11:00

Αψηφώντας τον καιρό που χειροτέρευε, οι Rossi και Lorenzo, κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις, ενώ οι αντίπαλοί τους αποφάσισαν να φυλαχτούν.

 

Ο Rossi θα ξεκινήσει τον αγώνα μόλις εννιά βαθμός μπροστά από τον team mate του, Lorenzo και θα προσπαθήσει να βάλει φραγμό στην αυτοπεποίθηση του Ισπανού, που τον τελευταίο καιρό έχει εκτοξευτεί. Ειδικά, μετά τον προβληματισμό του Lorenzo, γιατί κερδίζει τόσο λιγότερα χρήματα από τον Ιταλό.

 

Ο Jorge άρπαξε την pole position από το Rossi, με επτά λεπτά μέχρι τη λήξη των δοκιμαστικών, και βελτίωσε περαιτέρω την επίδοσή του, με μόλις τρία λεπτά να μένουν για την ολοκλήρωση. 

 

Προς στιγμήν ο Rossi φάνηκε στριμωγμένος, αλλά όπως έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν,  απάντησε με έναν εκπληκτικό γύρο, γράφοντας χρόνο 0.640δευτ ταχύτερο χρόνο από τον αντίστοιχο του Lorenzo. "Eίμαι πολύ χαρούμενος για την pole position,δίοτι ήδη έχω περισσότερες από πέρσι.", είπε ο Rossi, μετά την κατάκτηση της τρίτης του pole position για το 2009. "Η πρώτη θέση στη σειρά εκκίνησης για το συγκεκριμένο αγώνα, είναι πολύ σημαντική σ'αυτή την πίστα, όπου τα προσπεράσματα είναι τόσο δύσκολα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος."

 

"Στο τέλος ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο διότι είμασταν στο όριο, σε μια πίστα γεμάτη νερό, αλλά ήξερα πως μπορούσα να πιέσω λίγο ακόμα, με αποτέλεσμα αυτόν τον εκπληκτικό γύρο. Εύχομαι αύριο να έχουμε ένα στεγνό αγώνα, για το καλό όλων μας, αλλά κάτι τέτοιο τώρα είναι αμφίβολο. Οπότε είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε προετοιμαστεί για το βρεγμένο, εξίσου καλά."

 

Ο Lorenzo, που αγωνίζεται τραυματίας, συνέχισε το εντυπωσιακό φετινό του σερί εκκινήσεων από την πρώτη σειρά. 

 

"Εχτές ήμουν σχετικά ανήσυχος για τα τραύματά μου, αλλά σήμερα νιώθω καλύτερα και μπόρεσα να οδηγήσω δυνατά, και να φρενάρω αργότερα. Το πρωί στο στεγνό ήμουν αρκετά γρήγορος, και έπειτα στο βρεγμένο έγραφα σταθερούς χρόνους, με συνεχή βελτίωση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, καθώς συχνά προβληματίζομαι στο βρεγμένο", δήλωσε ο Ισπανός. 

 

"Στο τέλος ένα ατύχημα θα μπορούσε να συμβεί πολύ εύκολα, οπότε δεν ήθελα να πιέσω περισσότερο. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός. Η δεύτερη θέση είναι μια πολύ καλή επίδοση, και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχω κάνει. Ελπίζω αύριο να νιώθω ακόμα πιο δυνατός, και ο καιρός φυσικά να είναι κάπως καλύτερος.", πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Κοντά σε συμφωνία με τη Ducati o ASPAR MARTINEZ

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟNSTER YAMAHA: Ο Edwards δεν παραπονιέται, ο Toseland αγανακτισμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα