• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν πετύχαμε το στόχο
Γι’ αυτό και δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι
Νέα 20/11/2015 - 13:03

Η Ducati ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, με την ολοκαίνουργια GP15 να κλέβει την παράσταση ήδη από τα χειμερινά τεστ!

 

Οι πρώτοι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί για τους κόκκινους, με τον Dovizioso να παίρνει τέσσερα από τα πέντε του βάθρα στους πέντε πρώτους Γύρους!

 

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο εντυπωσιακός Andrea Iannone, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στο γκαράζ των κόκκινων και με πολλούς τραυματισμούς, κατάφερε να ανέβει τρεις φορές στο βάθρο.

 

Ωστόσο ο μεγάλος φετινός στόχος για την Ducati δεν επετεύχθη: η πολυπόθητη νίκη!

 

«Γι’ αυτό το λόγο και δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι», αποκάλυψε ο Gigi DallIgna (στη φωτό). «Μπορώ να χωρίσω τη σεζόν σε τρία μέρη».

 

«Στο πρώτο κομμάτι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και παλεύαμε συνέχεια για το βάθρο και κάποιες φορές για τη νίκη».

 

«Στο δεύτερο κομμάτι χάσαμε σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας και στο τρίτο επιστρέψαμε δυνατοί με μερικά καλά αποτελέσματα».

 

Τα φρένα ήταν ο τομέας στον οποίο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ο Dovi, ενώ αντίστοιχα για τον Iannone το πρόβλημα ήταν η πρόσφυση.

 

Πλέον η βασική προτεραιότητα για την GP16 είναι να προσαρμοστεί στα ελαστικά της Michelin και στο κοινό για όλους software.

 

«Έχουμε κάποιες ιδέες για να λύσουμε τα προβλήματα που έχουν οι οδηγοί μας, αλλά σίγουρα για την ώρα κοιτάμε τις δυο μεγάλες αλλαγές».

 

«Αυτή τη στιγμή τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά είναι που απαιτούν την πλήρη προσοχή μας και αφού τελειώσουμε θα ασχοληθούμε με τα φετινά θέματα», πρόσθεσε ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse.

 

Η Ducati, όπως και η Yamaha και η Honda, θα κάνει ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez λίγο πριν την επίσημη απαγόρευση των τεστ για δυο μήνες.

 

Στη Sepang της Μαλαισίας - που φέτος θα γίνει ένα τεστ και όχι δυο όπως τα προηγούμενα χρόνια - θα κάνει ντεμπούτο η GP16.

Επόμενο άρθρο »

Ο OTE TV στο Λονδίνο

« Προηγούμενο άρθρο

2016: Η Ducati κρατάει τα φτερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα