• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP 2016: Κλείστε από ΤΩΡΑ θέση στους αγώνες!!!
Τα ταξιδιωτικά πακέτα για τους αγώνες MotoGP του 2016
Νέα Αγοράς 13/12/2015 - 17:25

 

MotoGP 2016: Κλείστε από ΤΩΡΑ θέση στους αγώνες!!!

Τα ταξιδιωτικά πακέτα για τους αγώνες MotoGP του 2016 είναι ήδη στον «αέρα»! Μπείτε στο travel-sports.com και κλείστε από ΣΗΜΕΡΑ το ταξίδι σας για τον αγώνα που θέλετε να δείτε από κοντά! Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή και εκμεταλλευτείτε τις τιμές early booking αλλά και τη δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις, όσες και οι μήνες που απομένουν μέχρι τον αγώνα που θα επιλέξετε. Μπείτε τώρα στο http://www.travelsports.com/tripcategory/motogp και επιλέξτε τον δικό σας αγώνα!

 

 

 

MotoGP 2016: Κλείστε από ΤΩΡΑ θέση στους αγώνες!!!

Τα ταξιδιωτικά πακέτα για τους αγώνες MotoGP του 2016 είναι ήδη στον «αέρα»! Μπείτε στο travel-sports.com και κλείστε από ΣΗΜΕΡΑ το ταξίδι σας για τον αγώνα που θέλετε να δείτε από κοντά! Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή και εκμεταλλευτείτε τις τιμές early booking αλλά και τη δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις, όσες και οι μήνες που απομένουν μέχρι τον αγώνα που θα επιλέξετε. Μπείτε τώρα στο http://www.travel-sports.com/trip-category/motogp και επιλέξτε τον δικό σας αγώνα!

www.grazytravel.com Το μόνο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα αθλητικά ταξίδια και τα παγκόσμια σπορ event!

Tο grazytravel.com & το travel-sports.com έχουν πλέον το δικαίωμα αποκλειστικής πώλησης και προώθησης στην Ελλάδα εισιτηρίων MotoGP VIP Village μετά την συμφωνία συνεργασίας με την Dorna.

Επόμενο άρθρο »

Grazytravel: Δείτε το MotoGP με.... άλλο μάτι!

« Προηγούμενο άρθρο

"Ματιές... στον κόσμο" του Δημήτρη Παπανδρέου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα