• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Phillip Island Test Ημ. 2 1η περίοδος
Πρώτος ο Rea, πολλές πτώσεις
Νέα 23/02/2016 - 10:10

Μια μέρα αφότου πειραματίστηκε και τελειοποίησε το στήσιμο της ZX-10R του, ο Jonathan Rea έκανε τον καλύτερο χρόνο σήμερα τα ξημερώματα στις δοκιμές της Αυστραλίας.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki, την τελευταία ημέρα δοκιμών, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην 1η περίοδο (πρωί) σε μια διαδικασία που σημαδεύτηκε από τις πολλές πτώσεις.

 

Τρεις φορές βγήκε η κόκκινη σημαία, με αρκετούς αναβάτες να χάνουν τον έλεγχο των μοτοσυκλετών τους, συμπεριλαμβανομένων των Jordi Torres, Markus Reiterberger και Fabio Menghi.

 

Ο Torres έπεσε στη δεύτερη στροφή και τραυμάτισε τον αριστερό του ώμο, ενώ οι άλλοι δυο έπεσαν στις 11 και 12 και επίσης χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

 

Η χτεσινή ηγεμονία των Kawasaki έσπασε σήμερα, με τον Davide Giugliano να κάνει το δεύτερο χρόνο και τον Michael Van der Mark να επιβεβαιώνει ότι είναι σε καλή κατάσταση παίρνοντας την τρίτη θέση.

 

Πριν το μεσημεριανό διάλειμμα ο Rea έκανε και προσομοίωση αγώνα με αξιοζήλευτο ρυθμό! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε 20 γύρους, δέκα από τους οποίους στο ψηλό 1:31 / χαμηλό 1:32 και οι άλλοι ανάμεσα στο 1:32,3 και 1:32,5.

 

Με τον Guintoli να παίρνει την τέταρτη θέση το πρωί, είχαμε τέσσερεις κατασκευαστές στις 4 πρώτες θέσεις. Ο Γάλλος είχε διαφορά δυο δέκατα από την κορυφή.

 

Θετικό ήταν το πρωινό για την ομάδα της Ten Kate Honda που είδε τον Nicky Hayden να παίρνει την 5η θέση, μπροστά από τον Sykes που έμεινε έξι δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Davies, που είχε μια πτώση χτες Δευτέρα, έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο, ελάχιστα μπροστά από τον Alex Lowes και την R1 του.

 

Εντυπωσιακός ο Xavi Forres, στους μόλις τρεις γύρους που έκανε κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση. Ο Ισπανός είχε μια τρομακτική στιγμή στην 1, όταν και βγήκε εκτός αλλά κατάφερε να μην πέσει.

Επόμενο άρθρο »

SBK Phillip Island Test Ημ.2 2η περίοδος

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Στο MotoGP το 2017;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα