• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καλύτερη και ισορροπημένη!
Τα εύσημα από τον Ιταλό στην Desmosedici GP
Νέα 20/03/2016 - 23:50

Χαρούμενος με τη σημερινή του εμφάνιση ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο του Qatar όπως και πέρυσι.

 

Ο Ιταλός έδωσε ωραία μάχη με τον Marc Marquez και επικράτησε του αντιπάλου του, χάρη στην πιο ολοκληρωμένη φετινή μοτοσυκλέτα του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά!
 

«Πάλεψα για τη νίκη και όλοι περίμεναν να είμαστε γρήγοροι, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να θυμηθούμε πως τελείωσα τη σεζόν πέρυσι, όταν η αίσθησή μου δεν ήταν καλή».

 

«Κάναμε μια μικρή αλλαγή σήμερα με την ομάδα και όλα δούλεψαν καλά. Βελτιωθήκαμε στα τεστ βήμα-βήμα και από το Phillip Island άρχισα να νιώθω καλύτερα στη μοτοσυκλέτα».

 

«Κανείς δεν περίμενε από εμάς να είμαστε γρήγοροι, αλλά ο ρυθμός μας σήμερα είναι πιο αληθινός, καθώς η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη και πιο ισορροπημένη».

 

«Πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και σε άλλες πίστες, για να κατανοήσουμε τις δυνατότητές μας, αλλά νιώθω καλά και αυτό που είδα σήμερα ήταν πολύ ενδιαφέρον».

 

«Στην αρχή δεν πίεσα στο 100% γιατί κανείς δεν ξέρει τα όρια των ελαστικών και στο τέλος το ελαστικό είχε καταστραφεί εντελώς, όπως και του Lorenzo».

 

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστείς τα γλιστρήματα, ειδικά στην είσοδο και στην έξοδο, αλλά έτσι είναι για όλους».

 

«Η Michelin έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με το μπροστινό, σε σύγκριση με πέρυσι, το οποίο είναι πολύ καλύτερο».

 

«Πρέπει να προσαρμόσεις το στυλ και τη μοτοσυκλέτα και νομίζω ότι ήμασταν 7 δευτ. πιο γρήγοροι από πέρυσι. Επομένως έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά».

 

«Στους τελευταίους γύρους μάλιστα, μπορούσα να φρενάρω πιο δυνατά με το μπροστινό».

 

«Το πίσω έπεσε πολύ στους τελευταίους γύρους, αλλά οι χρόνοι μας παρέμεναν καλοί και αυτός ο συνδυασμός είναι πραγματικά καλός».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μας νίκησαν...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μου βγήκε το ρίσκο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα