• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μόνο από την Yamaha
Δεν έχω από κανέναν άλλον επίσημη πρόταση
Νέα 23/03/2016 - 15:12

Ο Jorge Lorenzo τονίζει ότι δεν έχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια του, παρά μόνο από την Yamaha, παρά το ότι είναι βέβαιο ότι συζητά με την Ducati.

 

Το συμβόλαιο του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή λήγει φέτος, την ώρα που ο Valentino Rossi ανανέωσε μέχρι το 2018 με τους μπλε.

 

Αντίθετα ο Lorenzo θέλει να περιμένει κυρίως την Ducati, η οποία έχει και τα χρήματα αλλά και - όπως φαίνεται - τη μοτοσυκλέτα για να δελεάσει τον Ισπανό.

 

Οι συζητήσεις με τους κόκκινους έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

 

Άλλωστε το motograndprix.gr και το περιοδικό MOTOGP WORLD ήταν στην παρουσίαση των κόκκινων στα τέλη Φλεβάρη, όταν και ο DallIgna αποκάλυπτε στον Δημήτρη Διατσίδη ότι μιλάνε με τον Lorenzo!

 

«Έχω μόνο την πρόταση της Yamaha και θα πάρω την απόφασή μου σε μερικές ημέρες, σε 2-3 εβδομάδες το πολύ», αποκάλυψε ο Ισπανός άσος.

 

Στη συνέχεια έσπευσε να τονίσει ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τον Τίτλο φέτος, ακόμα κι αν αποφασίσει να φύγει, καθώς δεν θεωρεί ότι η Yamaha θ’ αρχίζει να ευνοεί τον Rossi.

 

«Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι Ιάπωνες και υπό αυτή την έννοια είναι σοβαροί».

 

«Ξέρω ότι θα μου δώσουν τις ίδιες ευκαιρίες και τα ίδια εξαρτήματα που θα δώσουν στον ομόσταυλό μου».

 

Πρόσθεσε ότι ποτέ δεν έχει αισθανθεί «ξένο σώμα» στην Yamaha, λέγοντας: «Αυτό είναι το συμπέρασμα κάποιων, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Jarvis μιλά για μεταγραφές

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2-Moto3: Απαγορεύτηκαν τα «φτεράκια»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα