• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο Pedrosa μεγαλύτερη απειλή για τον Rossi»
O Dani Pedrosa είναι σύμφωνα με τον Jerry Burgess, η μεγαλύτερη απειλή για τον Valentino Rossi.
Νέα 19/06/2008 - 00:00
O Dani Pedrosa είναι σύμφωνα με τον Jerry Burgess, η μεγαλύτερη απειλή για τον Valentino Rossi.

Ο Ισπανός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση φέτος παρά το γεγονός ότι έχασε το μεγαλύτερο μέρος των χειμερινών δοκιμών λόγω τραυματισμού.

To ίδιο όμως ισχύει και για τον Ρόσι ο οποίος από τη στιγμή που βρέθηκε η σωστή χημεία ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα και τα λάστιχα της Bridgestone, έχει πάρει τα πάνω του.

Μετά από επτά αγώνες, ο Doctor προηγείται στη βαθμολογία με 142 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον Pedrosa. Ο Jorge Lorenzo βρίσκεται στην τρίτη θέση με 94 βαθμούς και ο Stoner στην τέταρτη, με δύο βαθμούς λιγότερους.

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα μισά του Πρωταθλήματος, αλλά λόγω των συνθηκών αν ρίξετε μια ματιά στους αριθμούς θα δείτε ότι οι οδηγοί που βρίσκονται στην τρίτη και την τέταρτη έχουν μεγάλες διαφορές από τους πρώτους, τους οποίους πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πιάσουν», σχολίασε ο Αυστραλός αρχιμηχανικός του Rossi, αναφερόμενος στους Lorenzo - Stoner οι οποίοι απέχουν 48 και 50 βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή.

«Όπως έχει πει και ο Casey, όσο ο Dani και ο Valentino συνεχίζουν να τερματίζουν μπροστά του, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι' αυτόν. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στον Dani και τον Valentino για το Πρωτάθλημα. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη του Casey με τον Jorge. Σε περίπτωση πάντως που πάει κάτι στραβά για τους πρωτοπόρους τότε οι διαφορές μπορούν να κλείσουν», πρόσθεσε ο πολύπειρος Burgess.

Κλείνοντας, ο Αυστραλός μηχανικός αναφέρθηκε στον αγώνα της Catalunya όπου ο Pedrosa έκανε επίδειξη δύναμης φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη την ώρα που ο Rossi τερμάτιζε δεύτερος έχοντας ξεκινήσει από την ένατη θέση του γκριντ.

«Ο Valentino έχει κερδίσει τρεις αγώνες και ο Dani δύο. Έχουμε περισσότερους βαθμούς και ελπίζω ότι η δουλειά που κάναμε στους τελευταίους αγώνες θα μας βοηθήσει να μείνουμε στην κορυφή. Στους πρώτους δυο αγώνες δυσκολευτήκαμε αλλά ξέραμε το γιατί και μετά κινηθήκαμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Valentino οδήγησε εκπληκτικά στη Βαρκελώνη και όλους όσοι πέρασε πήραν ένα καλό μάθημα οδήγησης. Όταν έφτασε τον Casey ήταν αργά γιατί ο Dani είχε φτιάξει μια σημαντική διαφορά οπότε δεν χρειαζόταν να ρισκάρει. Φαίνεται πως η μάχη για τον τίτλο θα είναι μεταξύ του Valentino και του Dani, αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις και τους άλλους», είπε.

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Φοβερός και τρομερός Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Donington με οδηγό το 2007

Χορηγοί