• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος ο Hayden από τον «πνευματικό» V4
Ο Nicky Hayden πήρε επιτέλους τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες που ήθελε.
Νέα 21/06/2008 - 00:00
Ο Nicky Hayden πήρε επιτέλους τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες που ήθελε.

Εξ' αρχής το Kentucky Kid είχε πει ότι ο συγκεκριμένος V4 του αρέσει περισσότερο και πως αισθανόταν πιο άνετα χρησιμοποιώντας τον στο νέο πλαίσιο.

Στο Donington Park έφτασε η στιγμή να χρησιμοποιήσει το νέο μοτέρ και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 20/6, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 τα πήγε περίφημα σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

«Πρέπει να ευχαριστήσω το HRC. Τους είπα ότι πραγματικά ήθελα να χρησιμοποιήσω τον νέο κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες σε αυτήν την πίστα και δούλεψαν σκληρά, έκαναν κάποιες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά και ικανοποίησαν την επιθυμία μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά ακόμα για να φτάσουμε τον Stoner αλλά συνολικά η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά. Ο κινητήρας έχει αρκετά επιθετική συμπεριφορά, αλλά μου αρέσει να πηγαίνω κάπου όταν ανοίγω το γκάζι, μου αρέσει να συμβαίνει κάτι. Είναι λίγο πιο γρήγορος και είναι υπέροχο να είσαι κοντά στον ανταγωνισμό. Επίσης έχω στη διάθεσή μου ένα νέο πλαίσιο το οποίο έχει καλύτερη αίσθηση και βελτιωμένη ευστάθεια», σχολίασε ο Hayden.

Από την πλευρά του, ο team-manager της Repsol Honda, Kazuhiko Yamano είπε: «Ο Νicky δείχνει αρκετά ευχαριστημένος με τον νέο κινητήρα και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι καλά. Είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα γι' αυτόν καθώς χρησιμοποιεί τον νέο κινητήρα για πρώτη φορά και δουλεύει για να βρει τις ιδανικές ρυθμίσεις».H RC212V του Hayden με τον «πνευματικό» V4

H RC212V του Hayden με τον «πνευματικό» V4

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Έγραψε ιστορία ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Φοβερός και τρομερός Stoner

Χορηγοί