• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arm-pump για Dovizioso
Έχασε ευκαιρία για ένα βάθρο
Νέα 24/05/2016 - 18:01

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Andrea Dovizioso στο Mugello, με τις ελπίδες του για βάθρο να σβήνουν καθώς εξελισσόταν ο αγώνας.

 

Ο Dovi - που είχε αποκαλύψει στο τριήμερο ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το λαιμό του - έκανε εξαιρετική εκκίνηση και κυνηγούσε τους Lorenzo και Rossi.

 

Όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το ρυθμό του μέχρι τέλους, με τους Iannone και Pedrosa να τον φτάνουν και να τον υποβιβάζουν τελικά στην 5η θέση.

 

«Έκανα πολύ καλή εκκίνηση κι έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Ήμουν στη σωστή θέση και στο πρώτο μισό του αγώνα ήμουν πολύ καλός».

 

«Όμως στη συνέχεια είχα πρόβλημα με arm-pump και δεν μπορούσα να πιέσω για καλό χρόνο».

 

«Το Mugello είναι μια δύσκολη πίστα και ειδικά με arm-pump δεν μπορείς να είσαι δυνατός στα φρένα και ειδικά να είσαι στο όριο».

 

«Ήταν χαμηλή και η πρόσφυση, με τη θερμοκρασία ανεβασμένη. Προσπάθησα στους τελευταίους 8 γύρους, αλλά δυστυχώς ανοίχτηκα στην 1».

 

«Δεν ήμουν ακριβής και δεν μπορούσα, δυστυχώς, να χρησιμοποιήσω την ταχύτητά μου και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη από την ομάδα».

 

Κρατά τα θετικά από το Σ/Κ, ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι ακόμα ψάχνει ένα set-up που θα κάνει την Desmosedici πιο εύκολη στην οδήγηση.

 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το Σ/Κ, αλλά σταδιακά βελτιωθήκαμε, ενώ και στο ζέσταμα βρήκαμε κάτι καλό».

 

«Είχαμε το ρυθμό για το βάθρο, αλλά ό,τι έγινε έγινε και κρατάμε τα θετικά, όπως το ότι τερματίσαμε και είχαμε ευκαιρία για βάθρο».

 

«Η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα είναι καλή, ήμουν γρήγορος και βελτιωνόμασταν, αλλά θέλουμε κάτι ακόμα από τη μοτοσυκλέτα για να είναι πιο εύκολη, όχι πιο γρήγορη».

 

«Αυτός είναι και ο στόχος μου για το μέλλον. Έχουμε την ταχύτητα, πράγμα καλό, αλλά θέλουμε το κάτι σε άλλους τομείς για να είμαστε εκεί σε κάθε αγώνα, όχι μόνο σε έναν».


Το ξεκίνημά του από την 5η σειρά (13ος) έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τον Dovizioso, όμως η απόδοσή του στους πρώτους γύρους ήταν ενθαρρυντική.

 

«Σίγουρα το να ξεκινάς μπροστά κάνει τη διαφορά, διότι μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα για 23 γύρους».

 

«Ξεκίνησα από πολύ πίσω, ήμουν νευρικός κι έτσι στους πρώτους πέντε γύρους έπρεπε να πιέσω πολύ για να μην χάσω τους τρεις μπροστά».

 

«Ταλαιπωρούμαι με το arm-pump για πολλά χρόνια. Κάποιες φορές είναι ήπιος ο πόνος και κάποιες μεγάλος. Παίζει ρόλο πόσο γρήγορος και πόσο ομαλός είσαι».  

Επόμενο άρθρο »

Ο FOURQUEZ28 τα δίνει όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Μας πήρε έξι Γύρους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα