• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ομαλή η μετάβαση
Από την Suzuki στην Yamaha
Νέα 25/05/2016 - 10:04

Αφού πήρε την οριστική του απόφαση για το μέλλον, ο Maverick Vinales θεωρεί ότι η μετάβαση από την Suzuki στην Yamaha δεν θα κρύβει παγίδες.

 

Ο 21χρονος τονίζει ότι δεν βλέπει την ώρα να ανέβει πάνω στην Μ1 και πιστεύει ότι η αλλαγή θα είναι ομαλή για τον ίδιο, μιας και οι δυο μοτοσυκλέτες έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

 

«Με την Suzuki είμαι συνεχώς στο όριο και πρέπει να είμαι, ειδάλλως αρχίζει και κουνιέται και δύσκολα πας γρήγορα».

 

«Η εξέλιξη έχει σχέση με το οδηγικό μου στυλ, αλλά στην Yamaha είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο και ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι γρήγορος».

 

«Δεν έχουν και τόσο διαφορετικό στυλ, διότι και στις δυο μοτοσυκλέτες πρέπει να είσαι ομαλός για να πας γρήγορα στις στροφές».

 

«Συνήθως το μυστικό είναι στο γκάζι και πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος».

 

«Με τα ηλεκτρονικά δεν είσαι γρήγορος και πρέπει να χρησιμοποιείς όσο λιγότερα γίνεται. Λιγότερο TC γιατί καταστρέφεται το ελαστικό και πρέπει να νοιώθεις το σπινάρισμα στο γκάζι».

 

«Η μεγαλύτερη διαφορά για εμένα είναι ότι η Yamaha έχει απίστευτη μηχανική πρόσφυση που είναι πολύ σημαντικό με τα Michelin που σπινάρουν συνέχεια».

 

Τέλος, εξέφρασε τη γνώμη του ότι στο μέλλον τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα θα κρίνονται ανάμεσα σε αυτόν και τον Marc Marquez.

 

«Αν πάνε έτσι τα πράγματα, στο μέλλον εγώ κι ο Marc θα παλεύουμε στο τέλος των αγώνων».

 

«Θέλω να παλέψω μαζί του, επειδή φαίνεται ότι είναι δύσκολο να τον κερδίσεις, αλλά είναι πάντα στο όριο πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Αν έχεις καλή μοτοσυκλέτα και τον πιέζεις πέρα από το όριο, πέφτει. Αυτό αν το παίξεις σωστά, έχεις την ευκαιρία να τον κάνεις να χάσει βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Επιτυχής επέμβαση για Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Ο FOURQUEZ28 τα δίνει όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα