• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: ΕΔ1
Δυνατός απ’ το ξεκίνημα ο Sykes
Νέα 27/05/2016 - 13:59

Ο Tom Sykes (Kawasaki) ξεκίνησε δυνατά τον εντός έδρας αγώνα του, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του Donington!

 

Σχεδόν από την αρχή ο Βρετανός βρισκόταν στην πρώτη θέση, αντιδρώντας άμεσα όταν ο Chaz Davies (Ducati) έκανε καλύτερο χρόνο.

 

Με το 1:28,554 στο τέλος, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση με διαφορά δυο δεκάτων από τον Giugliano, τον δεύτερο εργοστασιακό της Ducati.

 

Ο Rea (Kawasaki) έκανε έναν καλό χρόνο στο τέλος και ανέβηκε τρίτος, μπροστά από τον Davies, με τις Ducati και τις Kawasaki να κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις.

 

Πέμπτος, παρά τον τραυματισμό του στην αριστερή κλείδα, ήταν ο αναβάτης της Pata Yamaha Alex Lowes, ο οποίος και πρόσφατα χειρουργήθηκε.

 

Τραυματίας παραμένει ο ομόσταυλός του, ο Sylvain Guintoli, τον οποίο αντικαθιστά στην Αγγλία ο Αμερικανός Cameron Beaubier.

 

Η καλή δουλειά στο γκαράζ της MV Agusta συνεχίζεται και ο Leon Camier πέτυχε τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Roman Ramos (Kawasaki) επέστρεψε από τραυματισμό και ανέβηκε στην 7η θέση, μπροστά από τον νικητή στο βρεγμένο 2o αγώνα της Sepang, Nicky Hayden.

 

Οι Lorenzo Savadori (Aprilia RSV4) και Xavi Fores έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Μικρή διακοπή είχαμε με περίπου 15 λεπτά να απομένουν για το τέλος μετά από πτώση του Γάλλου Matthieu Lussiana (BMW S1000RR).

Επόμενο άρθρο »

Στις φλόγες η Ducati του Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pirro στη θέση του Baz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα