• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone υπέρ του νέου πλαισίου
Του δίνει περισσότερη σιγουριά μπροστά
Νέα 20/07/2016 - 15:13

Η πρώτη ημέρα δοκιμών στην Red Bull Ring, στην πίστα της Αυστρίας, ήταν πολύ καλή για την Ducati και τον Andrea Iannone.

 

Ο Ιταλός άσος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από τον ομόσταυλό του, χωρίς όμως να φορέσει την πιο μαλακή διαθέσιμη επιλογή ελαστικού.

 

«Ήμασταν γρήγοροι από την αρχή και δοκιμάσαμε και το αναβαθμισμένο πλαίσιο που δεν είναι πολύ διαφορετικό, αλλά μου δίνει περισσότερη σιγουριά με το μπροστινό».

 

«Είναι καλύτερα μ’ αυτό το πλαίσιο και είμαι χαρούμενος επειδή η Ducati συνεχίζει και μου δίνει νέα εξαρτήματα για δοκιμές, αν και με πιο αργούς ρυθμούς».

 

Όπως ήδη έχει φανεί, η νέα πίστα φαίνεται να ευνοεί τις Ducati που είχαν 4 μοτοσυκλέτες στην πρώτη πεντάδα και 8 στη δεκάδα!

 

«Ναι, οι Ducati ήταν γρήγορες, αλλά δεν ήταν εδώ η Honda οπότε λείπει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς».

 

«Προσωπικά έκανα και μια μίνι προσομοίωση αγώνα με καλό ρυθμό, κοντά στον καλύτερό μου χρόνο, ενώ δεν έβαλα - όπως άλλοι - το πιο μαλακό ελαστικό».

 

Για τον Redding η πίστα είναι επικίνδυνη, όχι όμως και για τον Iannone που τονίζει: «Δεν είναι η πίστα επικίνδυνη, απλά έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικά στάνταρ».

 

Όσο για τον ανταγωνισμό; «Οι Suzuki δεν τα πήγαν άσχημα, όμως για τις Yamaha είναι δύσκολο να μιλήσεις».

 

Μαζί με τους αναβάτες του MotoGP ήταν και ο Casey Stoner, ο οποίος είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο! «Ήταν γρήγορος, πάντα είναι και ξέρουμε ότι είναι απίστευτο ταλέντο».

 

«Μην με ρωτάτε όμως αν θα αγωνιστεί γιατί δεν έχω ιδέα. Θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνον».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Η ΚΤΜ θ’ αγωνιστεί στην Valencia!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυριαρχία Ducati στην Αυστρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα