• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Η ΚΤΜ θ’ αγωνιστεί στην Valencia!
Θα κάνει το ντεμπούτο της στον τελευταίο αγώνα
Νέα 20/07/2016 - 15:33

Επισημοποιήθηκε η έκτακτη συμμετοχή της KTM στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, ενόψει της κανονικής συμμετοχής της στη μεγάλη κατηγορία το 2017.

 

Αυτό το διήμερα - χτες και σήμερα - η KTM είναι στην πίστα της Αυστρίας και κάνουν δοκιμές μαζί με αρκετούς από τους μελλοντικούς αντιπάλους τους.

 

Εκεί ο Mika Kallio - ο οποίος έδωσε και την είδηση για την έκτακτη συμμετοχή του κατασκευαστή στην Valencia - ήταν 16ος και 2,2δ από τον Dovi.

 

Η κίνηση αυτή του συγκεκριμένου κατασκευαστή ακολουθεί τα χνάρια της Suzuki, η οποία προτού επιστρέψει κανονικά το 2015, είχε κάνει μια έκτακτη συμμετοχή - με τον De Puniet - στην Valencia το 2014.

 

«Οι χρόνοι μας ήταν σε καλό επίπεδο», είπε ο Mika Kallio που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη μεγάλη κατηγορία, όπως και πολλά χρόνια στην Moto2.

 

«Ακολουθούμε τους άλλους και προσπαθούμε να δούμε που χάνουμε, πως συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα μας. Κάναμε πολλούς γύρους χωρίς τεχνικά θέματα».

 

«Η διαφορά των 2δ από τον ταχύτερο είναι καλή για την ώρα. Έχουμε ακόμα χρόνο να δουλέψουμε, προτού πάμε στην Valencia ν’ αγωνιστούμε».

 

Η KTM έχει ήδη κλείσει τους αναβάτες της για τα δυο επόμενα χρόνια, τον Smith και τον Pol Espargaro, ενώ ο Kallio θα είναι ο μόνιμος δοκιμαστής της ομάδας.

Επόμενο άρθρο »

Αποφασίζει ο Stoner για έκτακτη συμμετοχή;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone υπέρ του νέου πλαισίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα