• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποφασίζει ο Stoner για έκτακτη συμμετοχή;
Μετά το τέλος των δοκιμών στην Αυστρία!
Νέα 20/07/2016 - 16:22

Ο Paolo Ciabatti της Ducati παραδέχτηκε ότι ο Casey Stoner θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνει έκτακτη συμμετοχή στην Αυστρία!

 

Υπό προϋποθέσεις βέβαια: πρώτον να είναι ανταγωνιστικός - κάτι που φάνηκε από την 1η ημέρα του τεστ - και δεύτερον να μην είναι εξαντλημένος.

 

Ο Stoner είναι στην Αυστρία ως επίσημος δοκιμαστής της Ducati και την πρώτη ημέρα των δοκιμών, χτες, πήρε την τέταρτη θέση.

 

Ο Αυστραλός δοκιμάζει τη μοτοσυκλέτα της Ducati για τη νέα σεζόν, χωρίς τα φτεράκια, αλλά παράλληλα δοκιμάζει και τις δυνάμεις του για μια πιθανή επιστροφή!

 

Η επίσημη θέση του ίδιου και της Ducati βέβαια παραμένει ότι ο Stoner είναι δοκιμαστής και μόνο, χωρίς να έχει συζητηθεί στο τραπέζι κάτι περισσότερο.

 

Βέβαια, όπως τονίζει ο Ciabatti, ο Stoner μπορεί συνεχώς να λέει ότι δεν θα επιστρέψει, αλλά «...δεν έχει πει ότι δεν θα σκεφτεί τη συμμετοχή του σε ένα GP».

 

«Εμείς του έχουμε αφήσει ανοιχτή αυτή την πόρτα. Αν μας πει ότι θέλει ν’ αγωνιστεί θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να τον ευχαριστήσουμε».

 

«Αν δεν το πει, δεν θα τον πιέσουμε. Αυτό το τεστ είναι απλά ένα τεστ σε μια καινούργια πίστα και γι’ αυτόν».

 

«Θα μοιραστεί την πίστα με τους άλλους αναβάτες, θα κάνει πολλούς γύρους και αν δεν εξαντληθεί, τότε μπορεί να σκεφτεί να πάρει μέρος σ’ έναν αγώνα».

 

Αν τελικά το αποφασίσει, ο Stoner θα αγωνιστεί σε μια πίστα που δείχνει ότι ευνοεί τις Ducati και όπου όλοι οι οδηγοί θα ξεκινήσουν σχεδόν από το μηδέν, μιας και είναι καινούργια στο Ημερολόγιο!

Επόμενο άρθρο »

Όνειρο ζωής για τον Καμζέλη!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Η ΚΤΜ θ’ αγωνιστεί στην Valencia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα