• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: ΕΔ1
Πρώτος στο τέλος ο Zarco!
Νέα 12/08/2016 - 13:32

Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίστηκαν στην Red Bull Ring και την Αυστρία, που φιλοξενεί για πρώτη φορά αγώνα του MotoGP από το 1997!

 

Οι οδηγοί της Moto2 μπήκαν στην πίστα με 10 βαθμούς στον αέρα και 15 περίπου στην άσφαλτο.

 

Ο Luthi στον ένατο γύρο του μόλις έκανε έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:30,325 κι έμεινε στην κορυφή για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου.

 

Στο τέλος όμως δεν κατάφερε να βελτιωθεί. Στον τελευταίο του γύρο και με την καρώ σημαία να έχει πέσει, ο Zarco κατέβασε δυο δέκατα το χρόνο του ΕΛβετού και πήρε την πρώτη θέση.

 

Ανανεωμένος ο Jonas Folger μετά το βάθρο του στο Sachsenring, μπήκε δυνατά από την αρχή και έκλεισε τις ΕΔ1 στη 2η θέση, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Γάλλο. Ο Luthi πήρε την τρίτη θέση.

 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο Miguel Oliveira! O rookie στην κατηγορία της Moto2 - σε μια καινούργια πίστα για όλους - έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

 

Ήταν γρήγορος σε όλο το διάστημα των ΕΔ1, πάντα κοντά στις πρώτες θέσεις και στο τέλος κατάφερε με το 1:30,594 να πάρει την τέταρτη θέση.

 

Επίσης πολύ καλή ήταν η παρουσία του Marcel Schrotter, ο οποίος πλησίασε στα 36χιλ το χρόνο του Oliveira.

 

Δεκαεφτά από τις πρώτες 18 μοτοσυκλέτες ήταν με πλαίσιο της Kalex. Την κυριαρχία αυτή έσπασε μόνο η συνήθης ύποπτος Speed Up με τον Simone Corsi που ήταν 6ος.

 

Πολύ καλός και ο Kent που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο σήμερα το πρωί, με τους Pons, Aegerter και Rins να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Πολλή δουλειά περιμένει τόσο τον Rins, όσο και τον Sam Lowes που ήταν 11ος με διαφορά πάνω από έξι δέκατα από τον Zarco, τον οποίο κυνηγάνε στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austria MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα