• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το λάθος που στοίχισε στον Laverty
«Είχα μοτοσυκλέτα για βάθρο σήμερα»
Νέα 22/08/2016 - 13:30

Αν δεν έκανε το λάθος στον πρώτο γύρο, ο Eugene Laverty ήταν πεπεισμένος μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και το βάθρο!

 

Ο Ιρλανδός είχε φορέσει το σκληρό πίσω ελαστικό για τον αγώνα, αλλά στην 3η στροφή του πρώτου γύρου έκανε το λάθος που τον έριξε στην 18η θέση.

 

«Ήμασταν όλοι πάρα πολύ απογοητευμένοι διότι η μοτοσυκλέτα είχε τις δυνατότητες για βάθρο και είμαι αναστατωμένος που έκανα λάθος στην αρχή».

 

«Στην 3 έχασα τέσσερεις ή πέντε θέσεις επειδή πήγα να φρενάρω όπως στο ζέσταμα (σ.σ. που είχε το μαλακό πίσω) αλλά το σκληρό δεν είχε πρόσφυση».

 

«Έβλεπα τους Cal και Rossi μπροστά και ήμουν σίγουρος ότι και αυτοί περίμεναν ν’ αντεπιτεθούν με το σκληρό πίσω. Ήθελα να είμαι κοντά τους, αλλά το λάθος μου μ’ άφησε πίσω κι αυτοί εξαφανιζόντουσαν».

 

Η συνέχεια όμως ήταν απίστευτη για τον Laverty, ο οποίος πάνω στην GP14,2 κατάφερε να πάρει την έκτη θέση στον αγώνα!

 

«Τα έδωσα όλα στο τέλος κι έβλεπα τον Marquez μπροστά μου, όμως είχα τσαντιστεί με τη ζημιά που έγινε στην αρχή. Εκείνο το λάθος μας στοίχισε το βάθρο».

 

«Ας ευχηθούμε ότι θα έχει βροχή και στο Silverstone για να κυνηγήσουμε και πάλι το βάθρο. Στο τελείως βρεγμένο μπορούμε και είμαστε δυνατοί».

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Το 1-2 η Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Δεν το πιστεύω αυτό φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα