• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιμένει το οκ ο Iannone
Dovi: Με ανοιχτό μυαλό στην Aragon
Νέα 22/09/2016 - 13:45

Ο Iannone βρίσκεται στην Aragon, αλλά για να μπει στην πίστα αύριο, θα πρέπει να πάρει το οκ πρώτα από τους γιατρούς που θα τον εξετάσουν.

 

«Τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησα να αναρρώσω μέσω της ξεκούρασης, αλλά ακόμα πονάω στη μέση. Θα δούμε τι θα που και οι γιατροί, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να είμαι στην πίστα».

 

«Ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω και να μπορώ να ελέγξω τον πόνο, διότι αυτή η πίστα μπορεί να είναι καλή για εμάς, με δεδομένο ότι πέρυσι τα πήγαμε καλά εδώ».

 

Από την πλευρά του ο Dovizioso δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και σκέφτεται ακόμα και το βάθρο, μετά από τις δυο συνεχόμενες 6ες θέσεις σε Silverstone και Misano.

 

«Η Aragon είναι μια ιδιαίτερη πίστα και τελείως διαφορετική από το Misano και ειδικά φέτος είναι άγνωστο το τι θα συμβεί σε κάθε αγώνα».

 

«Πάμε στην Ισπανία με ανοιχτό το μυαλό μας και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο Misano τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε και δεν παλέψαμε για το βάθρο».

 

«Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να είμαστε γρήγοροι σε κάθε πίστα κι έτσι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε ένα καλό Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Συνεργασία Aprilia-SMR!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa σε αριθμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα