• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Συνεργασία Aprilia-SMR!
Με αναβάτες τους Laverty και Savadori
Νέα 22/09/2016 - 14:28

Ήρθε - έστω και με καθυστέρηση - η επίσημη επιβεβαίωση ότι η Shaun Muir Racing θα είναι η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia για το 2017.

 

Η ομάδα θα κατέβει τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα με δυο μοτοσυκλέτες που θα έχουν την εργοστασιακή υποστήριξη της Aprilia. Αναβάτες θα είναι οι Eugene Laverty και Lorenzo Savadori.

 

«Στην SMR βρήκαμε έναν συνεργάτη με τον οποίο μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και ο οποίος - μετά την επιτυχία στα BSB - θέλει να πάει στην κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

 

«Θα τους παρέχουμε μοτοσυκλέτες, εξαρτήματα, υποστήριξη στην εξέλιξη της RSV4, η οποία και πάλι θα είναι σε θέση να δείξει την αξία της με εργοστασιακού τύπου σχέση», δήλωσε ο Albesiano.

 

Η SMR μπήκε φέτος στα SBK-Motul με μοτοσυκλέτα της BMW και σε συνεργασία με την Milwaukee. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν, με τους αναβάτες της, τον Brookes και τον Abraham στην 15η και 18η θέση αντίστοιχα.

 

Η συνεργασία ανάμεσα σε Aprilia και SMR σημαίνει ότι ο - πολύ καλός φέτος πάνω στην RSV4 - Lorenzo Savadori θα φύγει από την IodaRacing για την Βρετανική ομάδα το 2017.

 

Ο Savadori είναι ο Πρωταθλητής της κατηγορίαςSuperstock 1000 των SBK-Motul (το 2015) και ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Albesiano δήλωνε ότι θα του προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη τη νέα σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Περιμένει το οκ ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα