• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Πλησιάζει σοβαρά την Ducati.
Ο Ισπανός πιο κοντά από ποτέ σε συνεργασία με την Ιταλική ομάδα.
Νέα 21/08/2009 - 09:15

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει πραγματικός στρόβιλος νέων και φημολογίας, και κανείς δεν ξέρει ποια είναι η πραγματικότητα, σχετικά με το μέλλον του Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός, που είναι το επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος για τις πρωτοκλασάτες ομάδες, ακόμα κρατάει κρυμμένα τα χαρτιά του, και δεν έχει υπογράψει παρατείνοντας την αγωνία όλων.

 

Προσφορές είχε από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές, όμως φάνηκε ο Ισπανός να χρησιμοποιεί αυτές τις προσφορές σαν μοχλό πίεσης προς την Yamaha, με σκοπό η τελευταία να αυξήσει την οικονομική προσφορά της, και να αναθεωρήσει τη διάκριση που κάνει υπέρ του Rossi.

 

Στο Brno, η αγορά άρχισε κάπως να κινείται, με τον Marco Melandri να επιστρέφει στην Gresini Honda, τον Alvaro Bautista να μετακινείται προς την Rizla Suzuki ride, και τον Hector Barbera να πηγαίνει στην ομάδα της Aspar Ducati. Επίσης, ο επικεφαλής του HRC δήλωσε ότι είχαν πραγματοποιηθεί οι βασικές συμφωνίες με τον Dani Pedrosa και τον Andrea Dovizioso, για ανανέωση των συμβολαίων τους. Ουσιαστικά, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο υπογραφής με τον Jorge Lorenzo.

 

Στo σημείο ακριβώς που τα πράγματα φαίνονταν να ηρεμούν, η Ducati μπήκε σφήνα κάνοντας σοβαρή πρόταση συνεργασίας στο νεαρό Ισπανό. Ο Lorenzo συναντήθηκε αργά το βράδυ, αυτό το σαββατοκύριακο στο Brno, με τον υπεύθυνο marketing της Philip Morris, Francesco Calvo, στο box της Ducati. Το γεγονός αυτό έκανε τις φήμες να φουντώσουν σχετικά με μεταγραφή του στην Ιταλική εταιρία. Τα ποσά για τα οποία οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν φημολογούνται αστρονομικά, της τάξης των 4 με 8 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Σίγουρα πρόκειται για μια πρόταση που δεν άφησε το Lorenzo ασυγκίνητο. Μάλιστα, αρκετοί προχωρούν το συλλογισμό, κάνοντας λόγο για γάμο των δύο πλευρών: Σύμφωνα με το Ισπανικό website Μotocuatro, ο Lorenzo έχει ήδη συμφωνήσει με την Ducati, και θα οδηγεί για την ομάδα από την Bologna για τα δύο επόμενα χρόνια. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει ακριβή ποσά, αλλά σύμφωνα πάντα με το Motocuatro, η συμφωνία θα κάνει τον Lorenzo το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο αναβάτη στον κόσμο, πίσω από τον Rossi.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Συγκεντρωμένος στην Indianapolis.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Ισοφαρίζει τις νίκες του Stoner στα 800cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα