• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πιο σημαντική!
Απ’ ότι νομίζει κανείς η 4η θέση
Νέα 24/10/2016 - 11:20

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στο Motegi, έτσι και στο Phillip Island ο Andrea Dovizioso προσπάθησε να πάρει μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Ιταλός χρειάστηκε να συμβιβαστεί με την 4η θέση, ωστόσο για τον ίδιο ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσει για τη συνέχεια.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτή η 4η θέση είναι πιο σημαντική απ’ ότι νομίζει κανείς. Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τον αγώνα ήταν θετικός, με δεδομένο ότι στους άλλους αγώνες δυσκολευτήκαμε».

 

«Εδώ όμως είδαμε βελτίωση τόσο στις ευθείες όσο και στα φρένα και αυτό με βοήθησε στο να είμαι στη μάχη για το βάθρο».

 

«Δυστυχώς όμως στο τέλος τα πράγματα με το πίσω ελαστικό έγιναν χειρότερα, αλλά η μοτοσυκλέτα μας σίγουρα έχει βελτιωθεί, σε σχέση με πέρυσι και αυτό με κάνει αισιόδοξο».

 

«Είχα την ίδια επιβεβαίωση όπως και στην Ιαπωνία και ακόμα και στο πίσω ελαστικό, υπήρχαν κάποια θετικά».

 

Εν τω μεταξύ ο Michele Pirro συνέχιζε να δοκιμάζει την Desmosedici του 2017 στην Valencia. Μίλησε ο Ιταλός δοκιμαστής με τον συμπατριώτη του στην εργοστασιακή ομάδα;

 

«Δεν μου είπε τίποτα, δεν είχα την ευκαιρία να του μιλήσω και δεν είναι και η κατάλληλα στιγμή. Είμαι ικανοποιημένος με την τωρινή κατάσταση στην Ducati, μιας και είμαστε μπροστά».

 

«Βέβαια ξέρω ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει, μιας και κάτι μας λείπει αλλά δεν είναι εύκολο να το βρούμε».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δεν θα τον φιλούσα κιόλας!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ό,τι χειρότερο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα