• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Αποφεύγει τις προβλέψεις για τον αγώνα του Indy.
Συγκρατημένος και επιφυλακτικός ο Αμερικάνος.
Νέα 27/08/2009 - 19:47

Ο Nicky Hayden αρνήθηκε να κάνει πρόβλεψη για τις δυνατότητές του, στον αγώνα της Indianapolis. Ο Αμερικάνος σημείωσε ένα από τα δύο περσινά του βάθρα στην πίστα του Indy, όντας ακόμα αναβάτης της Repsol Honda.

 

Δυστυχώς, οι ελπίδες του για επανάληψη μιας αντίστοιχης επίδοσης φαντάζουν μάλλον περιορισμένες, σε μια δύσκολη χρονιά, πάνω στη σέλα της εργοστασιακής Ducati. Η καλύτερη φετινή επίδοση, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2006, είναι μια πέμπτη θέση στην Laguna Seca. Ο Hayden πάντως απέφυγε να κάνει σενάρια εν όψει του επόμενου αγώνα επί πατρίου εδάφους.

 

"Φέτος έκανα προβλέψεις σε αγώνες όπου ένιωθα τη μοτοσυκλετα να πηγαίνει καλά, και τελικά συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Πλέον ξέρω ότι με αυτήν τη μοτοσυκλέτα δεν μπορείς κάνεις προβλέψεις, απλά την οδηγείς και βλέπεις τί μπορεί να σου δώσει. Ακόμα και στις δοκιμές, περιμένεις να κάνει κάτι, και κάνει το αντίθετο", δήλωσε ο Hayden.

 

"Για το Indy θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψει καλά, αλλά μπορεί να προβληματιστούμε με όλες αυτές τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Πάντως, υπάρχουν σημεία που θα πρέπει να λειτουργήσει ικανοποιητικά, όπως στο τελευταίο κομμάτι με την παλιά επιφάνεια, όπου η πρόσφυση είναι εξαιρετική. Συνήθως, όσο καλύτερη είναι η πρόσφυση, τόσο γρηγορότερα πάω με αυτή τη μοτοσυκλέτα”, ολοκλήρωσε ο Αμερικάνος αναβάτης της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Kevin Schwantz School: Με τον KS στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

ΙNDIANAPOLIS: Ο Lorenzo θα δυσκολευτεί να διεκδικήσει τον τίτλο με αξιώσεις.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα