• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: Υποτονική η συνέντευξη τύπου!
Νέα 28/08/2009 - 06:52

 

Μια από τις πιο υποτονικές συνεντεύξεις τύπου της χρονιάς παρακολουθήσαμε σήμερα στην Ινδιανάπολη.

Οι 5 συμμετέχοντες ήταν οι Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Colin Edwards, Toni Elias, Nicky Hayden.

Όλοι είπαν πόσο καλό είναι που βρίσκονται σε μια ιστορική πίστα, ότι δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά (εκτός του Rossi), ότι φέτος θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι καλό στους 6 τελευταίους αγώνες.

 

Τα μόνα που ξεχωρίσαμε ήταν:

1. Η σχετική αδιαφορία του Rossi για το φετινό πρωτάθλημα και η ανησυχία του για του χρόνου, με τον Lorenzo δυνατό αντίπαλο.

2. Το «δεν έχω νέα! Η κατάσταση είναι όπως στο Brno», του Pedrosa, όσον αφορά το συμβόλαιό του με την Honda. «Απλά συζητάω με την Ducati, τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο», συνέχισε ο Ισπανός, που όπως φαίνεται χρησιμοποιεί τη συζήτηση με την Ducati, ώστε να πιέσει την Honda να δεχτεί το ρόλο του μάνατζέρ του Alberto Puig, μέσα στην ομάδα.

3. Η αυτοπεποίθηση του Toni Elias και η συνειδητοποίηση από μέρους του ότι μπορεί να συνεχίσει να ανεβαίνει στο βάθρο και να μην βρει ομάδα για το 2010!!

4. Ο προβληματισμένος Nicky Hayden, που παραδέχτηκε εμμέσως ότι ανακουφίστηκε από το ότι ο Lorenzo τελικά ΔΕΝ του πήρε τη θέση στην Ducati για το 2010. Από ότι φαίνεται, αν κάνει μια καλή εμφάνιση εδώ και μετά στο Misano, η ιταλική εταιρία θα τον κρατήσει στην εργοστασιακή ομάδα. Άλλωστε της είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και λόγω της δύναμης της αμερικανικής αγοράς, για το ιταλικό εργοστάσιο.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: "Δώστε μου τώρα τα 8 εκατομμύρια του Lorenzo."

« Προηγούμενο άρθρο

Kevin Schwantz School: Με τον KS στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα