• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Honda X-ADV
Το Adventure Scooter της Honda
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2016 - 15:25

Επιτέλους η Honda μας παρουσίασε αυτό που ξέραμε ότι έρχεται ήδη από πέρυσι, όταν ο κατασκευαστής μας έδειξε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο concept.

 

Το νέο X-ADV scooter της Honda διαθέτει off-road φιλοδοξίες, κάτι εμφανές από τη μεγάλη διαδρομή στις αναρτήσεις, τους ακτινωτούς τροχούς και τις χούφτες.

 

Ο κινητήρας των 745cc είναι υδρόψυκτος, οχταβάλβιδος και επί της ουσίας ο ίδιος που συναντάμε στο Integra και στη NC750X. Έτσι η ιπποδύναμή του είναι στους 54hp στις 6,250σαλ και 6,9kg ροπής στις 4,750σαλ.

 

Το σύστημα μετάδοσης είναι το γνωστό DCT της Honda, νέο είναι το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ενώ το USD πιρούνι είναι ρυθμιζόμενο και με διάμετρο στα 41 χιλιοστά.

 

Το πίσω αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση. Η διαδρομή μπροστά είναι 153,5χιλ και η πίσω 150χιλ. Ο τροχός μπροστά είναι 17 ιντσών και 15” ο πίσω. Στα φρένα μπροστά έχουμε τετραπίστονες ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες και δίσκους 310χιλ.

 

Το νέο Scooter της Honda θέλει να διαπρέψει και στον τομέα της άνεσης και γι’ αυτό διαθέτει 21 λίτρα αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα πέντε θέσεων και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

 

Το ντεπόζιτο χωράει 13,1 λίτρα, το ύψος της σέλας είναι στα 810χιλ, ενώ σύμφωνα με την Honda το συνολικό βάρος του Adventure Scooter της είναι 238 κιλά. 

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Η αναβαθμισμένη CBR650F

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA:Νέα Kawasaki Versys-X 300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα