• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει τα GP Γερμανίας και ΗΠΑ ο Hopkins
Σε εγχείρηση θα υποβληθεί εντός των ημερών ο John Hopkins ο οποίος θα χάσει σίγουρα τους αγώνες σε Γερμανία και ΗΠΑ.
Νέα 04/07/2008 - 00:00
Σε εγχείρηση θα υποβληθεί εντός των ημερών ο John Hopkins ο οποίος θα χάσει σίγουρα τους αγώνες σε Γερμανία και ΗΠΑ.

Ο 25χρονος αναβάτης της Kawasaki Racing τραυματίστηκε στα πόδια μετά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Assen.

Ο Dr. Arthur Ting που τον εξέτασε αποφάνθηκε πως θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβληθεί να χειρουργική επέμβαση προκειμένου να διορθώσει τη ζημιά που έχει υποστεί στο καλάμι αλλά και στο γόνατο όπου υπάρχει ζημιά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Michael Bartholemy η Kawasaki δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Χόπκινς με άλλο αναβάτη για τον αγώνα του Sachsenring. Αντίθετα για τη Laguna Seca έχει στα υπ' όψιν τρεις Αμερικανούς αναβάτες, τους Chaz Davies, Roger Lee Hayden και Jamie Hacking.

Παράλληλα, ο Bartholemy αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Marco Melandri: «Όταν ενημερώθηκα για το πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί του John, μίλησα με τον Marco και του είπα ότι έχουμε μια μοτοσικλέτα διαθέσιμη για τους επόμενους δυο αγώνες, αλλά θα έπρεπε ο ίδιος να βρει μια λύση με την Ducati ώστε να σπάσει το συμβόλαιό του. Δεν είναι θέμα της Kawasaki αυτό. Τώρα, όμως με ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσει σίγουρα στη Ducati για τους επόμενους δύο αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

H F1 στο Donington από το 2010. Τι θα γίνει με τα motoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές-Indianapolis: Φινάλε με Canepa

Χορηγοί