• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aισιόδοξος o Stoner ενόψει Sachsenring
Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα ο Casey Stoner και η Ducati.
Νέα 08/07/2008 - 00:00
Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα ο Casey Stoner και η Ducati. Μετά τις δυο σερί νίκες σε Donington Park και Assen ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέστρεψε δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου.

Στο Sachsenring όπου διεξάγεται την Κυριακή 13/7 ο δέκατος αγώνας της χρονιάς, ο Αυστραλός αναβάτης θα προσπαθήσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

«Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για τον αγώνα», σχολίασε ο Stoner ο οποίος πέρσι ξεκίνησε από την pole position όμως ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα λάστιχα τον περιόρισε στην πέμπτη θέση.

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί πέρσι αλλά ένα πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής του ελαστικού δεν μας επέτρεψε να παλέψουμε για τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε ξανά τέτοιο πρόβλημα. Η Bridgestone δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και η μοτοσυκλέτα ήταν τέλεια στους δύο τελευταίους αγώνες, ελπίζω λοιπόν ότι και στο Sachsenring θα πάμε πολύ καλά. Η πίστα είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με τις περισσότερες του Πρωταθλήματος γιατί υπάρχουν μεγάλες στροφές που δεν μου αρέσουν και τόσο πολύ. Υπάρχουν όμως και κάποια σημεία που μου αρέσουν πολύ», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Συνάντηση με τον VALENTINO ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

H F1 στο Donington από το 2010. Τι θα γίνει με τα motoGP;

Χορηγοί