• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο αγώνας να γίνει στις 19:00
Τότε θερμοκρασία και υγρασία δεν είναι πρόβλημα
Νέα 26/03/2017 - 12:33

Ο Jorge Lorenzo είναι υπέρ της ιδέας να μετακινηθεί η ώρα του αγώνα προς το σούρουπο, όταν η θερμοκρασία και η υγρασία δεν θα είναι πρόβλημα.

 

Ο φετινός αγώνας πάντως θα γίνει την ίδια ώρα που γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια στην Losail, δηλαδή στις 21:00.

 

Ο Ισπανός έδωσε τη δική του εκδοχή - κάτι ανάλογο μ’ αυτό που κάνει η F1 στο Abu Dhabi - όταν ρωτήθηκε αν ένας αγώνας την ημέρα θα ήταν καλή ιδέα στο Qatar.

 

«Θεωρώ ότι είναι καλή ιδέα και μιλήσαμε γι’ αυτό στην Επιτροπή, να μετακινηθεί η ώρα του αγώνα δυο ώρες νωρίτερα, στις 19:00».

 

«Τότε η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή και δεν υπάρχει υγρασία και γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτή η ώρα είναι καλή για την ασφάλεια όλων».

 

«Όπως η F1 στο Abu Dhabi. Στις 19:00 είναι σωστή στιγμή. Είναι σχεδόν νύχτα και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί νύχτα».

 

Μετά τη χαμένη ημέρα χτες, όλες οι κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα έχουν ένα διευρυμένο ζέσταμα διάρκειας 30 λεπτών.

 

«Δεν είναι κακή ιδέα. Θα έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα με τη μοτοσυκλέτα και ν’ αποφασίσουμε για τα ελαστικά».

 

«Σίγουρα ήταν σωστό που ακύρωσαν τα πάντα, αν και για εμένα - που θέλω όσο πιο πολύ χρόνο στην πίστα για να βελτιωθώ - ήταν ατυχία».

 

Για την ώρα ο καιρός είναι καλός αυτή τη στιγμή στην Losail, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει αν βρέξει.

 

«Το θέμα με τη βροχή είναι ότι φέρνει πολλή άμμο στην πίστα και χρειάζεται χρόνος για να καθαρίσει και να γίνουν κάποιες περίοδοι δοκιμών».

 

«Πάντως θα είναι το ίδιο για όλους».

 

Τέλος, τον ρώτησαν αν ανησυχεί για τις αντανακλάσεις της βρεγμένης πίστας από τους προβολείς.

 

«Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Εξαρτάται κι από την ποσότητα του νερού. Μέχρι να το δοκιμάσεις δεν μπορείς να πεις τίποτα. Γι’ αυτό δεν θα κάνουμε τον αγώνα αν δεν το έχουμε δοκιμάσει».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Προβάδισμα οι Vinales/Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ναι, είναι δύσκολα για μένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα