• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Προβάδισμα οι Vinales/Marquez
Έτοιμος για το ντεμπούτο του με την GSX-RR
Νέα 26/03/2017 - 12:50

Ο Iannone μετά τη σημαντική πρόοδο που έκανε προχτές, θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης τον σημερινό αγώνα.

 

Ωστόσο ξέρει καλά ότι αυτή τη στιγμή, από πλευράς ρυθμού, οι Maverick Vinales και Marc Marquez έχουν το πάνω χέρι.

 

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά, αλλά ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο κι αυτό επειδή όλα είναι ανοιχτά για τον αγώνα».

 

«Ο Maverick και ο Marc έχουν πολύ καλό ρυθμό από το τεστ, ενώ εμείς πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά μας απ’ αυτούς. Σίγουρα θα τα δώσουμε όλα στον αγώνα».

 

«Το ζέσταμα πριν τον αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό, διότι θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση ώστε να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

Για τη χτεσινή απόφαση και ο Andrea Iannone - όπως όλοι άλλωστε - συμφώνησε με την ακύρωση και υπογράμμισε ότι η ασφάλεια πάντα πρέπει να προέχει.

 

«Ήταν πολύ επικίνδυνο να βγούμε έξω. Έτσι το πιο σημαντικό τώρα είναι να προετοιμαστούμε στο ζέσταμα όσο πιο καλά γίνεται για τον αγώνα».

 

Τον ρώτησαν και για το αν πιστεύει ότι θα είναι εφικτό να γίνει ο αγώνας σε βρεγμένη πίστα υπό το φως των προβολέων.

 

Όπως όλοι οι αναβάτες, ο Iannone έδωσε την λογική απάντηση ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο με σιγουριά, από τη στιγμή που δεν έχουν δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες!
 

«Είναι πολύ δύσκολο να πεις κάτι αν δεν έχει δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες. Αν η πίστα είναι τελείως βρεγμένη θα βγούμε να δούμε τι γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Αμφιβάλλει ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο αγώνας να γίνει στις 19:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα