• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αμφιβάλλει ο Dovi
Για το αν θα γίνει ο αγώνας στο βρεγμένο
Νέα 26/03/2017 - 13:12

Σύμφωνα με τον Andrea Dovizioso, θα είναι δύσκολο για τους αναβάτες να αποφασίσουν να αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων αν η πίστα είναι βρεγμένη.

 

Αυτό ακόμα κι αν έχουν χρόνο να δοκιμάσουν την πίστα νωρίτερα.

 

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση η πίστα να έχει στεγνώσει μέχρι το βράδυ, αν τελικά όντως βρέξει σήμερα το πρωί.

 

Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά ότι δεν θα έχουμε έντονη βροχόπτωση το βράδυ. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα γίνει καθόλου ο αγώνας.

 

«Θα έχει ενδιαφέρον. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι η πρόσφυση για εμένα και όχι η ορατότητα. Το άλλο θέμα είναι ότι το ζέσταμα θα γίνει την ημέρα».

 

«Δεν ξέρω λοιπόν αν θα μπορέσουμε ν’ αγωνιστούμε το βράδυ. Αν η πρόσφυση είναι καλή, δεν θα ξέρουμε αν θα είναι στα ίδια επίπεδα και το βράδυ».

 

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουμε ν’ αγωνιστούμε στο βρεγμένο σήμερα».

 

Η ακύρωση των κατατακτηρίων σημαίνει ότι ο Dovi θα ξεκινήσει από την 5η θέση τον αγώνα. Θεωρεί ότι ο χαμένος χτεσινός χρόνος θα τους επηρεάσει όλους.

 

Με εξαίρεση τον Maverick Vinales κι ενδεχομένως τον Marquez!

 

«Ναι, όλοι θα επηρεαστούν γιατί κανείς δεν είναι 100% σίγουρος για τον αγώνα. Όλοι εκτός ίσως από τον Maverick και τον Marc».

 

«Όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές απ’ ότι στο τεστ. Έτσι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

 

«Στον αγώνα όλα μπορεί να συμβούν. Πιστεύω ότι η φθορά του πίσω ελαστικού είναι μεγάλη και όλοι πρέπει να το σκεφτούν αυτό».

 

Όπως πάντα στο Qatar, ακόμα και στο στεγνό κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι τα επίπεδα πρόσφυσης της πίστας.

 

«Η κατάσταση της πίστας θα κάνει τη διαφορά στον αγώνα. Αλλά έτσι είναι πάντα εδώ. Η πρόσφυση, η υγρασία, η άμμος, όλα επηρεάζουν τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει. Πρέπει να προσαρμοστούμε με όποιες συνθήκες έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, αν γίνει ο αγώνας».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Qatar: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Προβάδισμα οι Vinales/Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα