• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Χωρίς τα ηλεκτρονιά ο Rossi είναι ο καλύτερος»
Ο Davide Brivio, επικεφαλής της ομάδας του Valentino Rossi, μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα και για τους βασικούς αντιπάλους του Ιταλού πολυπρωταθλητή.
Νέα 10/07/2008 - 00:00
Ο Davide Brivio, επικεφαλής της ομάδας του Valentino Rossi, μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα και για τους βασικούς αντιπάλους του Ιταλού πολυπρωταθλητή.

«Ο Casey Stoner και ο Dani Pedrosa είναι πολύ δυνατοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, είναι και οι δυο ο νούμερο ένα αντίπαλός μας», σχολίασε ο Brivio, ο οποίος μίλησε και για το κεφάλαιο ηλεκτρονικά.

Στους τελευταίους αγώνες η Ducati με τις αλλαγές που έκανε στην κεντρική μονάδα διαχείρισης βελτίωσε σημαντικά την απόδοση της GP8 με αποτέλεσμα ο Casey Stoner να πάρει με σχετική ευκολία τις νίκες σε Donington Park και Assen.

Oι μηχανικοί της Yamaha δουλεύουν πάνω σε νέα ηλεκτρονικά προσπαθώντας να βοηθήσουν τον Rossi να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του Πρωταθλήματος.

Ο Brivio πάντως δεν είναι φαν των ηλεκτρονικών και τονίζει πως χωρίς αυτά ο Rossi παραμένει ο πιο δυνατός αναβάτης. «Ψάχνουμε τρόπους να αντιδράσουμε. Εγώ πάντως είμαι ρομαντικός και θα προτιμούσα να μειωθούν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Μου αρέσει να βλέπω τους αναβάτες να αγωνίζονται χωρίς την βοήθεια των ηλεκτρονικών. Και να είστε σίγουροι πως σε αυτές τις συνθήκες ο Valentino Rossi είναι ο πιο δυνατός», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Ο Stoner δίνει το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: «Να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα του 2007»

Χορηγοί