• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Ο Stoner δίνει το ρυθμό
Mε ηθικό στα ύψη μετά τις δυο επιβλητικές του νίκες σε M. Βρετανία και Ολλανδία, ο Casey Stoner ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία του για το γερμανικό GP.
Νέα 11/07/2008 - 00:00
Mε ηθικό στα ύψη μετά τις δυο επιβλητικές του νίκες σε M. Βρετανία και Ολλανδία, ο Casey Stoner ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία του για το γερμανικό GP.

Την Παρασκευή, στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο Sachsenring, o Αυστραλός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με την Ducati Desmosedici GP8 η οποία είναι ...άλλη μοτοσυκλέτα μετά τις αλλαγές που έκαναν στα ηλεκτρονικά οι μηχανικοί της ομάδας.

Στη δεύτερη θέση είχαμε την έκπληξη από τον Αlex de Angelis. Ο αναβάτης από το Σαν Μαρίνο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση με δυνατό γυρολόγιο ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα.

Τρίτος ήταν ο Valentino Rossi, ο εν ενεργεία οδηγός με τις περισσότερες νίκες στο συγκεκριμένο σιρκουί. Ο Doctor είχε καλό ρυθμό, αλλά όχι τόσο καλό όσο ο Stoner που έγραφε σταθερά χρόνους μέσα στο 1'22"5.

Μια θέση πιο κάτω βρέθηκε ο Dani Pedrosa με την RC212V της Repsol Honda. O Iσπανός που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας, θέλει να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με την περσινή όταν νίκησε τον αγώνα με διαφορά 13 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Loris Capirossi.

Tην πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Andrea Dovizioso και ακολούθησαν οι Shinya Nakano, Colin Edwards και Nicky Hayden.

Ο τελευταίος χρησιμοποιεί και σε αυτόν τον αγώνα τον V4 με τις πνευματικές βαλβίδες, σε αντίθεση με τον Pedrosa που συνεχίζει με τον «συμβατικό» κινητήρα της Honda.

Σοβαρό ατύχημα είχε ο James Toseland στην αρχή της διαδικασίας χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα. Η μοτοσυκλέτα του πάντως υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο Βρετανός ολοκλήρωσε τη διαδικασία στην προτελευταία θέση.

Πτώση σημείωσε και ο Anthony West, ο μοναδικός αναβάτης της Kawasaki γι' αυτόν τον αγώνα, αφού ο Hopkins είναι τραυματίας και δίνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Brno.

Τελευταίος ήταν ο Loris Capirossi που επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία λόγω τραυματισμού. Ο Capirex δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο δεξί του χέρι.

Πάντως, ο ίδιος δείχνει σε καλή διάθεση και ανακοίνωσε ότι στον αγώνα της Laguna Seca θα έρθει η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με την Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα οι πρωινές δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Χωρίς τα ηλεκτρονιά ο Rossi είναι ο καλύτερος»

Χορηγοί