• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Εξηγεί τα αίτια της πτώσης του στο Misano.
Τί συνέβη με τον Ιταλό;
Νέα 09/09/2009 - 12:55

Μια ακόμα πτώση από τον Marco Simoncelli, συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στον αγώνα της πατρίδας του, απογοητεύοντας τους πολυπληθείς οπαδούς του. Παράλληλα, το ατύχημα απομακρύνει τον Ιταλό σημαντικά από τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, στα 250cc.

 

Ο αναβάτης της Metis Gilera ήθελε απεγνωσμένα να πάρει τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, η πίεση όμως αυτή τον οδήγησε σε ένα μοιραίο γλίστριμα στον 13ο γύρο, όταν κυνηγούσε τον Mattia Pasini για την πρωτοπορία του αγώνα.

 

"Από τον τέταρτο γύρο αντιμετώπισα πρόβλημα με το traction control, και η ισχύς κοβόταν απότομα τις χειρότερες στιγμές. Έτσι, δεν μπορούσα να οδηγήσω σωστά. Αργότερα προσπάθησα να το αποσυνδέσω, και η μοτοσυκλέτα άρχισε να αντιδρά κάπως περίεργα", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008, στα 250cc.

 

"Προσπαθούσα απλά να μείνω κοντά στον Mattia, δεν ήμουν στο όριο και σκέφτηκα πως όλα ήταν εντάξει. Στη στροφή Tramonto το πίσω μέρος γλίστρησε, και προς στιγμήν νόμιζα ότι θα το ελέγξω. Δυστυχώς, ξαναγλίστρισε άσχημα, έχασα εντελώς τον έλεγχο και τελικά έπεσα. Είμαι απογοητευμένος διότι ήταν μια καλή ευκαιρία να κλείσω τη διαφορά με τους πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος. Τελικά, δεν τα κατάφερα. Τώρα απομένουν τέσσερις αγώνες και θα δούμε τι θα συμβεί", ολοκλήρωσε ο Simoncelli.

Επόμενο άρθρο »

75.710 ευρώ θα κοστίζει η Moto2 του Suter

« Προηγούμενο άρθρο

PONCHARAL: "Ανησυχούσα για τον de Angelis."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα