• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GRESINI HONDA: Στοχεύουν σε καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες.
Η Ιταλική ομάδα θέλει να κλείσει τη χρονιά με επιτυχίες.
Νέα 11/09/2009 - 20:14

Αναλύοντας τα αποτελέσματα του αγώνα στο Misano, η απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπο του Fausto Gresini εξ αιτίας του ατυχήματος του Alex de Angelis που στοίχισε τον αγώνα και σε άλλους αναβάτες.

 

Το ατύχημα ήταν καταστροφικό για τον De Angelis  διότι συνέβη στον αγώνα της πατρίδας του, βάζοντας τέλος σε μια σειρά διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων που τον είχαν φέρει στην έβδομη θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο Toni Elías έχει καταφέρει να τερματίσει μέσα στη δεκάδα στους τρεις τελευταίους αγώνες.

 

"Η πτώση του De Angelis μας εξέπληξε ιδιαίτερα διότι είναι η πρώτη του φετινή εγκατάλειψη, αλλά τέτοια γεγονότα συμβαίνουν στους αγώνες. Είναι πολύ κρίμα διότι χάλασε τον αγώνα δύο ακόμα αναβατών. Ο Toni είχε έναν καλό αγώνα αν και περιμέναμε ακόμα περισσότερα. Δυστυχώς η μοτοσυκλέτα, δεν ήταν άριστα προετοιμασμένη και δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις πραγματικές μας "δυνατότητες" δήλωσε ο Gresini.

Elias
Elias

 

Η ομάδα της Honda Gresini θα έχει διαφορετικό έμψυχο δυναμικό την επόμενη χρονιά με τον Marco Melandri να επιστρέφει και τον Marco Simoncelli να ανεβαίνει από τη μεσαία κατηγορία. Παρ'όλα αυτά, ο Gresini περιμένει από τους τωρινούς αναβάτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τους εναπομείναντες αγώνες του 2009.

 

Σχολιάζοντας ευρύτερα τη φετινή χρονιά ο Gresini δήλωσε: "Βελτιωθήκαμε αρκετά από το ξεκίνημα της σεζόν και περιμένουμε καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες. Θέλουμε να είμαστε στην εξάδα κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν σε μια ψηλή θέση."

 

"Το πρώτο φετινό βάθρο του Toni στο Brno,De Angelis

De Angelis
ήταν εκπληκτικό και ακολούθησε το αντίστοιχο του Alex στην Indianapolis αναπτερώνοντας το ηθικό μας. Αυτά τα αποτελέσματα μας έδωσαν κίνητρο και θέλουμε να δίνουμε μάχη με τους καλύτερους αναβάτες σε κάθε αγώνα. Ο Alex ιδιαίτερα, έχει βελτιωθεί σημαντικά από το ξεκίνημα της σεζόν και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για ακόμα περισσότερα πριν ολοκληρωθεί το φετινό Πρωτάθλημα", ολοκλήρωσε ο Gresini.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA, BARBERA: Θα ανέβουν στο Mont Blanc.

« Προηγούμενο άρθρο

EDWARDS: «Κατά 99% δεν θα έχω παρτενέρ τον TOSELAND»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα