• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: Αγώνας
Φανταστικός Mir στο τέλος!
Νέα 11/06/2017 - 14:56

Ο αγώνας της Moto3 έκρυβε - για μια ακόμη φορά - έντονες συγκινήσεις στα τελευταία του δευτερόλεπτα, όταν ο Joan Mir κατάφερε να πάρει μια εκπληκτική νίκη.

 

Ο Ισπανός άσος ήταν στο γκρουπ των μπροστά οδηγών που σε μια στιγμή έφτασε και τις δέκα μοτοσυκλέτες!

 

Στο τέλος όμως ήταν τρεις αυτοί που είχαν ξεχωρίσει λίγο και πάλεψαν για τους 25 βαθμούς.

 

Ο Mir ήταν απίστευτα δυνατός στο τελευταίο κομμάτι. Ο ίδιος περίμενε να περάσει τον Martin που ήταν μπροστά του στην τελευταία στροφή.

 

Ωστόσο η δυναμική του και η ταχύτητά του ήταν τέτοια που ξεπέρασε γρήγορα τον Romano Fenati και στη συνέχεια πέρασε με εκπληκτικό τρόπο τον Martin!

 

Στην προτελευταία στροφή είχε κάνει μια μικρή διαφορά από τους δυο αντιπάλους του και στο τέλος ολοκλήρωσε έναν φανταστικό αγώνα κατακτώντας την 5η νίκη της καριέρας του!

 

Έτσι έφτασε τους 133β κι έχει μια διαφορά 45β από τον δεύτερο, τον Romano Fenati που ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεφε στο βάθρο μετά το Γύρο της Jerez.

 

Ο Ιταλός είχε ανάγκη αυτούς τους 20β μετά την πτώση στο Le Mans και τον άσχημο αγώνα στην πατρίδα του, στο Mugello, έτσι δεν ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος που έχασε τη νίκη.

 

Ο Martin πήρε ένα επίσης σημαντικό βάθρο, το πρώτο του μετά το Γύρο του Τέξας φέτος. Ο Ισπανός ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα από την pole position.

 

Έκανε μια από τις πιο άσχημες εκκινήσεις που έχουμε δει στο MotoGP και από πρώτος έπεσε στην 8η θέση.

 

Με δυνατό ρυθμό όμως στη συνέχεια, βρέθηκε να οδηγεί για λίγο την κούρσα, προτού εν τέλει πάρει την τρίτη θέση.

 

Η παράδοση που θέλει την Honda να κερδίζει στο Montmelo συνεχίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά, ενώ για 6η φορά φέτος δεν είχαμε καμμία ΚΤΜ στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα