• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto2: Αγώνας
Επιβλητική νίκη για Marquez
Νέα 11/06/2017 - 15:57

Ο Alex Marquez επιβεβαίωσε σήμερα ότι είχε τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους και πήρε μια μεγάλη νίκη, τη δεύτερη της καριέρας του στην Moto2.

 

Όπως και στην Jerez, στον άλλο Ισπανικό Γύρο, ο Marquez ξεκίνησε από την pole position και πάλι πήρε τη νίκη, την 6η της καριέρας του.

 

Ο Alex πήρε την εκκίνηση και πολύ γρήγορα έκανε διαφορά από τους υπόλοιπους, έχοντας επιλέξει το σκληρό ελαστικό της Dunlop πίσω.

 

Οι οδηγοί ήταν μοιρασμένοι στις επιλογές ελαστικών, αλλά από τις δυο πρώτες σειρές της εκκίνησης μόνο ο Mattia Pasini έβαλε το έξτρα σκληρό.

 

Τελικά αυτή δεν ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά όπως είπε και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να βάλει το σκληρό καθώς δεν είχε το ρυθμό με αυτό.

 

Μπροστά ο Marquez είχε ασύγκριτα καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους και μεγάλωνε συνεχώς τη διαφορά του, που έφτασε και στα 4,5δ περίπου!

 

Στο τέλος κέρδισε με 3,5δ διαφοράς τον Pasini και έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά με διαφορά από την κορυφή μόνο στους 20 βαθμούς.

 

Στο βάθρο μαζί τους ήταν και ο Tom Luthi, με τον Ελβετό να έχει έξι βάθρα στους εφτά αγώνες που έχουμε κάνει φέτος.

 

Ο Luthi έχασε χρόνο στην αρχή, όταν και τον πέρασαν αρκετοί και στη συνέχεια χρειάστηκε να πιέσει για να περάσει και πάλι μπροστά.

 

Ενδεχομένως να μπορούσε να πάρει και τη δεύτερη θέση από τον Pasini, αν δεν έκανε το λάθος στην αρχή, κάτι που θα σήμαινε ότι θα μείωνε κι άλλο τη διαφορά του από την κορυφή.

 

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Franco Morbidelli, ο οποίος όμως για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν είχε το ρυθμό να πάρει ούτε το βάθρο.

 

Ο Morbido έμεινε στην 6η θέση και με τους 10β που πήρε, έχει πίσω του μόλις για εφτά βαθμούς τον Tom Luthi.

 

Ο Oliveira τερμάτισε τέταρτος τον αγώνα και σ’ αυτή τη θέση της βαθμολογίας είναι, με διαφορά 40 βαθμών από την πρώτη θέση.

 

Ο Baldassarri επανήλθε μετά την απογοήτευσή του στο Mugello και κάνοντας μοναχικό αγώνα πήρε τη θέση στην πεντάδα, μπροστά από τον Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα