• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ, πολύ λυπημένος ο Rossi
Ποτέ δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι
Νέα 11/06/2017 - 23:52

Πολύ λυπημένος είναι ο Valentino Rossi μετά από ένα ακόμα πολύ άσχημο Σ/Κ επί Ισπανικού εδάφους, μετά την Jerez νωρίτερα στη σεζόν.

 

Ο Rossi δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από μια 8η θέση σήμερα στο Montmelo και εξήγησε μετά τον αγώνα τι θέματα αντιμετώπισε.

 

«Είμαι πολύ, πολύ λυπημένοι για το Σ/Κ, για το αποτέλεσμα, για τον αγώνα», σχολίασε ο Ιταλός που τερμάτισε 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dovi.

 

«Πρώτα-πρώτα επειδή είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και περιμέναμε ότι θα κάνουμε καλό αγώνα κι επειδή εδώ πέρυσι είχαμε κερδίσει».

 

«Είχαμε όμως τη μικρή ανησυχία ότι θα υποφέραμε όπως και στην Jerez και είναι πολύ περίεργο ότι στους δυο αγώνες που πέρυσι κέρδισα, αυτοί φέτος είναι οι χειρότεροί μας».

 

«Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά ποτέ δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι και ο αγώνας σήμερα ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολος».

 

«Για μένα το βασικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα είναι αυτό της υποστροφής και μετά το πρόβλημα γίνεται πολύ μεγάλο για το πίσω ελαστικό».

 

«Στο τέλος το μεγάλο θέμα ήταν η πρόσφυση στον πίσω τροχό, ειδικά στη δεξιά πλευρά κι αυτό επειδή ήδη μετά από δέκα γύρους είχα πολλά προβλήματα κι έπρεπε να κόψω».

 

«Δοκίμασα τα πάντα, αλλά ήταν αδύνατον να βγαίνω γρήγορα από τις στροφές. Από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα αυτή τη μοτοσυκλέτα, κατάλαβα ότι υστερεί στις στροφές».

 

«Πάντα υποφέρω, άλλες φορές πολύ και άλλες λίγο. Αύριο θα έχουμε κάποια πράγματα που δεν είναι από τη μοτοσυκλέτα του ’16, αλλά ίσως μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε».

 

Τα παραπάνω λόγια του Rossi εξηγούν και το γιατί οι περσινές μοτοσυκλέτες της Μ1 ήταν τόσο μπροστά από τις εργοστασιακές σήμερα.

 

«Για μένα η περσινή μοτοσυκλέτα στρίβει καλύτερα και φθείρει λιγότερο το πίσω λάστιχο», σχολίασε όταν τον ρώτησαν σχετικά.

 

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

«Έχασα δυο θέσεις στο Πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα είναι αμφίρροπα κι έχουμε πέντε αναβάτες στους 28β και ο Zarco με τον Lorenzo δεν είναι μακριά».

 

«Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον και είναι σημαντικό ότι αύριο κάνουμε ένα τεστ εδώ, σε μια πίστα που δυσκολευτήκαμε τόσο πολύ».

 

«Ελπίζουμε να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την αίσθησή μας με τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Βελτιωνόμαστε

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez/Pedrosa: Ο Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα