• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Βελτιωνόμαστε
Αλλά δεν είναι αρκετό!
Νέα 12/06/2017 - 10:08

Ένας αγώνας πολλών όψεων ήταν ο χτεσινός για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος στην αρχή οδήγησε την κούρσα, μετά έπεσε έως και 7ος και στο τέλος ανέβηκε και τερμάτισε 4ος.

 

Προτού πάντως μιλήσει για τον ίδιο, ο Ισπανός άσος της Ducati μίλησε για ένα «...ακόμα φανταστικό αποτέλεσμα για την ομάδα».

 

«Όσο για μένα, είναι η πρώτη φορά που τερματίζω αγώνα με διαφορά κάτω από 10δ από τον πρώτο και η πρώτη φορά που ξεκινώ από την πρώτη σειρά».

 

«Αυτό σημαίνει ότι βελτιωνόμαστε. Κρίμα όμως που μετά τον 6ο γύρο έχασα αρκετό χρόνο και με πέρασαν μερικές φορές στα φρένα. Προς το τέλος όμως κατάφερα να πάρω μερικές θέσεις».

 

Κάποιοι είπαν ότι ο Jorge πίεσε πολύ στην αρχή, υπερβολικά πολύ, κάτι με το οποίο πάντως ο Ισπανός διαφωνεί και δίνει τα επιχειρήματά του.

 

«Δεν νομίζω να ήμουν υπερβολικός στους πρώτους γύρους. Αν και ήμουν πιο γρήγορος από τους οδηγούς στο δεύτερο γκρουπ, στο τέλος κατάφερα να καλύψω τη διαφορά και να κάνω προσπεράσεις».

 

«Στην αρχή δεν πίεσα στο μέγιστο βαθμό και ήμουν άνετος σχετικά. Μετά ανέβηκε ο ρυθμός και το ίδιο έκανα κι εγώ, προτού αρχίσουν να με περνάνε».

 

«Όταν με πέρασε ο Marc αναγκάστηκα να σηκώσω λίγο τη μοτοσυκλέτα κι έτσι με πέρασε ο Dani κι άλλοι. Το ελαστικό δεν ήταν το ίδιο στους επόμενους γύρους, προτού ανακάμψω στο τέλος».

 

Η πρόοδος για το δίδυμο Lorenzo-Ducati είναι εμφανής, ωστόσο το ίδιο σαφές είναι ότι ο δρόμος μπροστά τους είναι ακόμα μακρύς.

 

«Δεν μπορώ να οδηγήσω ακόμα με φυσικότητα τη μοτοσυκλέτα μου. Ο κάθε αγώνας είναι καλύτερος, αλλά αν δεν μπορώ να είμαι άνετος, δεν είναι εύκολο να κάνεις καλούς αγώνες».

 

«Στα ελαστικά έβαλα το σκληρό πίσω (σ.σ. αυτός και άλλοι 4 μόνο) επειδή πίστεψα ότι θα νοιώθω καλύτερα, ειδικά στους πρώτους γύρους».

 

«Άλλωστε τα επίπεδα φθοράς ήταν ίδια με αυτά του μεσαίου, το οποίο και επέλεξαν οι περισσότεροι για τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε το τεστ στην Καταλωνία

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύ, πολύ λυπημένος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα