• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mir στην Moto2
Υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο!
Νέα 14/06/2017 - 15:06

Ο Joan Mir, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα της Moto3, θα κάνει το βήμα για τη μεσαία κατηγορία τη νέα σεζόν.

 

Ο Ισπανός της Leopard Racing, που φιλοδοξεί να πάρει τον Τίτλο φέτος στη μικρή κατηγορία, συμφώνησε με την Marc VDS για τρία χρόνια!

 

Τα νέα ανακοινώθηκαν λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Moto3 στο Montmelo, έναν αγώνα τον οποίο κέρδισε με εμφατικό τρόπο στο τέλος ο Mir.

 

Εδώ να σημειωθεί ότι στο 4ετές συμβόλαιο του Ισπανού, υπάρχουν ρήτρες απελευθέρωσής του, σε περίπτωση πρότασης από ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

 

Ο 19χρονος Mir ήταν ο rookie της σεζόν για το 2016 στην Moto3, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς νεοφερμένου από το 2012 και τον Alex Rins.

 

Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει ότι τελικά ο Franco Morbidelli θα κάνει το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία το 2018.

 

Έτσι θα γίνει ο πρώτος αναβάτης από την Ακαδημία του Valentino Rossi που θα είναι στη μεγάλη κατηγορία και θα δίνει μάχες απέναντι στον Ιταλό άσο.

 

Ο Morbido θα αγωνιστεί με την Marc VDS στη μεγάλη κατηγορία και μάλλον θα πάρει τη θέση του Tito Rabat, δίπλα στον Jack Miller.

 

Όσο για τον Rabat, αρχίζει ν’ ακούγεται το όνομά του για κάποια δορυφορική μοτοσυκλέτα της Ducati, είτε στην ομάδα της Avintia, είτε στην ομάδα του Aspar.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για όλα τα σενάρια

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Αδιανόητο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα