• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα ο Pedrosa ταχύτερος
O Dani Pedrosa και η Honda του έδειξαν πολύ δυνατοί στο ζέσταμα
Νέα 13/07/2008 - 00:00
Το πρωινό ζέσταμα στην πίστα του Sachsenring έγινε με την πίστα βρεγμένη μετά από αρκετή βροχή που έπεφτε μέχρι το πρωί. Η πρόβλεψη είναι ότι τα μαύρα σύννεφα που βρίσκονται πάνω από την πίστα, μπορεί να φέρουν ελαφριές μπόρες όλη την ημέρα και έτσι η τελική επιλογή ελαστικών φαίνεται θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τον αγώνα.

O Dani Pedrosa και η Honda του έδειξαν πολύ δυνατοί στο ζέσταμα και τελικά σταμάτησαν το χρονόμετρο 1.4 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ομόσταυλο Nicky Hayden τον οποίο ακολούθησε ο Αndrea Dovizioso συμπληρώνοντας την κυριαρχία της Honda. Ο James Toseland ήταν στην 4η θέση το πρώτο Yamaha με τον Edwards 7ο και τον Rossi 9ο.

O Shinya Nakano με την Honda του Gresini ήταν 5ος με τον ομόσταυλό του De Angelis 6ο. Ο Casey Stoner στην 11η θέση ήταν το πρώτο Ducati, με τον Melandri να ακολουθεί 13ος. Ο Ιταλός οδηγός όμως σε κάποια στιγμή ήταν πρώτος λίγο πριν το τέλος και έδειξε ότι στη βροχή μπορεί να πάει καλά. Έτσι λοιπόν αυτό το ζέσταμα μπορεί να μην σημαίνει τίποτα για το αποτέλεσμα του αγώνα ή να γίνει καθοριστικό ως προς τη ρύθμιση των μοτοσυκλετών, αν ο καιρός συνεχίσει μέχρι το μεσημέρι στο ίδιο μοτίβο.

Επόμενο άρθρο »

Stoner και Rossi μιλούν για το γερμανικό GP

« Προηγούμενο άρθρο

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα οι πρωινές δοκιμές

Χορηγοί