• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner και Rossi μιλούν για το γερμανικό GP
Κερδισμένοι από την εγκατάλειψη του Dani Pedrosa στο Sachsenring ήταν ο Valentino Rossi και ο Casey Stoner
Νέα 15/07/2008 - 00:00
Κερδισμένοι από την εγκατάλειψη του Dani Pedrosa στο Sachsenring ήταν ο Valentino Rossi ο οποίος με την δεύτερη θέση που πήρε πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά ο Casey Stoner που με την τρίτη του συνεχόμενη νίκη απέχει πλέον 4 βαθμούς από τον Iσπανό αναβάτη της Repsol Honda και 20 από την κορυφή...

Aς δούμε τι είπαν μετά το τέλος του γερμανικού GP:

Casey Stoner (Ducati Marlboro, Νικητής): «Έβλεπα τον Dani να απομακρύνεται και σκέφτηκα πως δεν υπάρει περίπτωση να μπορέσω να κινηθώ στους χρόνους του. Χρησιμοποιήσαμε λάστιχα με πιο σκληρή γόμα τα οποία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στη θερμοκρασία λειτουργίας. Μετά βγαίνοντας στην ευθεία είδα τη μοτοσικλέτα του εκτός και τον ίδιο στα χώματα. Προφανώς πήγε λίγο πιο γρήγορα απ' ότι έπρεπε. Λυπάμαι που έπεσε, δεν μου αρέσει να κερδίζω βαθμούς έτσι. Σίγουρα και εγώ είχα τις ατυχίες μου στην αρχή της σεζόν. Από κει και πέρα το θέμα ήταν να αυξήσω τη μικρή διαφορά που είχα. Το πίσω λάστιχο ήταν πιο σκληρό στην αριστερή πλευρά και κάποια γλιστρήματα που είχα κατά τη διάρκεια του αγώνα με ανησύχησαν λίγο. Κατάφερε όμως να φτάσω στη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για όλα όσα έκαναν για μένα. Είναι πολύ ωραίο που πλησιάσαμε κι' άλλο στην κορυφή».

Valentino Rossi (Fiat Yamaha, 2ος): «Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι πέρασα και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, λυπάμαι όμως για τον Dani. Δεν μου αρέσει να κερδίζω βαθμούς με τέτοιο τρόπο. Είναι σημαντικό που βρίσκομαι και πάλι στην κορυφή. Δεν είναι άσχημη η δεύτερη θέση αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα. Ήταν διασκεδαστικό να οδηγείς σε τόσο άσχημες συνθήκες, αλλά το ότι ξεκινήσαμε από την τρίτη σειρά του γκριντ μας κόστισε σε χρόνο. Είδα τον Dani στα χώματα και προσπάθησα να πλησιάσω τον Casey, αλλά δεν ήταν εφικτό. Είμαι ευχαριστημένος γιατί ήμουν γρήγορος μέχρι το τέλος. Ελπίζω στη Laguna Seca να ξεκινήσω από καλύτερη θέση. Στην αρχή πάντως ο Pedrosa είχε έναν εκπληκτικό ρυθμό που κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει».

Επόμενο άρθρο »

Θα το ρισκάρει ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα ο Pedrosa ταχύτερος

Χορηγοί