• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα το ρισκάρει ο Pedrosa
Αποφασισμένος να ρισκάρει είναι ο Dani Pedrosa ο οποίος θα ταξιδέψει την Τετάρτη για τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής 20/7.
Νέα 16/07/2008 - 00:00
Αποφασισμένος να ρισκάρει είναι ο Dani Pedrosa ο οποίος θα ταξιδέψει την Τετάρτη για τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής 20/7.

Ο 23χρονος Ισπανός πήρε εξιτήριο από την πανεπιστημιακή κλινική Dexeus της Βαρκελώνης στην οποία νοσηλευόταν από την Κυριακή 12/7, αργά το βράδι της Τρίτης 15/7 και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια την πτώσης του στο Sachsenring, θα κάνει τα πάντα για να πάρει μέρος στον αγώνα.

Βέβαια τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι γι' αυτόν καθώς έχει υποστεί κατάγματα στον δείκτη και στον καρπό του αριστερού του χεριού, ενώ έχει και ένα διάστρεμμα στον δεξί του αστράγαλο.

«Συμφωνήσαμε με τον γιατρό μου να ταξιδέψω στις ΗΠΑ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τρέξω. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και πως δεν θα γνωρίζουμε την ακριβή μου κατάσταση μέχρι την Παρασκευή όταν και θα ανέβω στη μοτοσυκλέτα για τις δοκιμές. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα αλλά έχω τεράστια θέληση και αν είμαι σε θέση να οδηγήσω σωστά τη μοτοσικλέτα μου τότε πραγματικά θέλω να πάρω μέρος στον αγώνα», δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda ο οποίος δεν θέλει να χάσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δυσκολίες πάντως είναι πολλές και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά: «Η Laguna Seca είναι μια απαιτητική πίστα από άποψη φυσικής κατάστασης, οπότε θα είναι δύσκολο για μένα με τους τραυματισμούς που έχω, αλλά ξέρω ότι μπορώ να υπολογίζω στην υποστήριξη των ανθρώπων που έχω γύρω μου οι οποίοι θα με βοηθήσουν να βρεθώ σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου αλλά και τους οπαδούς μου που με στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για την ιστορία, ο Πεντρόσα έχει τρέξει δύο φορές στη Laguna Seca. Το 2006 τερμάτισε δεύτερος, ενώ το 2007 ήταν πέμπτος.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Nίκη όπως και πέρσι»

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner και Rossi μιλούν για το γερμανικό GP

Χορηγοί