• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Nίκη όπως και πέρσι»
Mε στόχο να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο ταξίδεψε στην Καλιφόρνια ο Casey Stoner.
Νέα 17/07/2008 - 00:00
Mε στόχο να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο ταξίδεψε στην Καλιφόρνια ο Casey Stoner.

Ο Αυστραλός είχε κάνει περίπατο πέρσι στη Laguna Seca φτάνοντας με χαρακτηριστική ευκολία στη νίκη.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό γεγονός που αποδεικνύεται από τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει.

Αυτός θα είναι ο 29ος αγώνας του Stoner με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Το ποσοστό επιτυχίας του Αυστραλού είναι εντυπωσιακό καθώς έχει νικήσει τους 14 από τους 28 αγώνες που έχει λάβει μέρος με τα χρώματα των Ιταλών.

«Ο περσινός αγώνας στη Laguna Seca ήταν φανταστικός και θα είναι εκπληκτικό αν καταφέρουμε να επαναλάβουμε κάτι ανάλογο και φέτος. Γνωρίζουμε όμως ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Stoner που απέχει 20 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Valentino Rossi.

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε ώστε να μειώσουμε κι' άλλο τη διαφορά στη βαθμολογία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πίστα αυτή καθαυτή, ο Αυστραλός είπε: «Είναι ένα ωραίο μέρος και γενικά μου αρέσει να αγωνιζόμεναι στην Αμερική γιατί το κοινό που συναντάς στο πάντοκ είναι εξαιρετικό, ευχάριστο, ευγενικό και υποστηρίζει όλους τους αναβάτες. Η πίστα είναι επίσης πολύ ωραία. Είναι διασκεδαστική αλλά και πολύ απαιτητική ταυτόχρονα λόγω των δύσκολων στροφών αλλά και των υψομετρικών διαφορών που υπάρχουν. Δεν είναι από τις πίστες που σχεδιάστηκαν στο κομπιούτερ. Είναι μια 'φυσική' πίστα».

Στον αγώνα του 2007 ο Stoner είχε περάσει σα σίφουνας από τη Laguna Seca παίρνοντας τη νίκη με τη διαφορά του από τον δεύτερο Chris Vermeulen να αγγίζει τα δέκα δευτερόλεπτα. Ο τρίτος Marco Melandri τερμάτισε 25,6 δευτερόλεπτα πίσω του...

Επόμενο άρθρο »

Hayden: «Συζητάω με την Ducati»

« Προηγούμενο άρθρο

Θα το ρισκάρει ο Pedrosa

Χορηγοί