• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χωρίς το νέο πλαίσιο;
Σήμερα θα ήταν Βατερλώ!
Νέα 02/07/2017 - 22:26

Ο Valentino Rossi θα πρέπει να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα στην Γερμανία, όπου και πήρε την 5η θέση.

 

Μπορεί αυτή να μην φαντάζει κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, ενώ από την άλλη είναι μόλις 10β από την κορυφή.

 

Ο Vale, λίγο πριν ξεκινήσει τις απαραίτητες διακοπές μετά από έναν δύσκολο μήνα, γεμάτο υποχρεώσεις, κλείστηκε για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της ομάδας του για ένα τελευταίο meeting.

 

«Για ένα πράγμα είμαι βέβαιος», τόνισε μετά. «Χωρίς το νέο πλαίσιο θα ήταν σκέτο Βατερλώ εδώ, όπως στην Jerez ή στην Βαρκελώνη».

 

«Μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ, μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την 5η θέση που κανονικά δεν θα με ικανοποιούσε».

 

«Στον αγώνα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και πάντα είχα κάποιον από πίσω μου, πίεζα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν ένας από τους πιο κουραστικούς αγώνες που έχω κάνει».

 

«Ευτυχώς δεν έβρεξε και με τη νέα μοτοσυκλέτα ήμουν πιο ανταγωνιστικός. Είχα καλό ρυθμό και με μια καλύτερη θέση στο grid, θα επιχειρούσα να διεκδικήσω και το βάθρο».

 

«Κρίμα που ήμουν τελικά πίσω από τον Vinales καθώς αυτοί θα ήταν σημαντικοί βαθμοί για το Πρωτάθλημα, αλλά σήμερα ήταν πιο γρήγορος».

 

Στη συνέχεια συνεχάρη τον Jonas Folger για την καταπληκτική του παρουσία.

 

«Τόσο ο Jonas, όσο και ο Zarco είναι γρήγοροι αναβάτες. Σήμερα ο Jonas έκανε τη διαφορά και του δίνω συγχαρητήρια».

 

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε μπροστά από τις δορυφορικές μοτοσυκλέτες, αλλά αν δει κανείς τη βαθμολογία είμαστε μπροστά».

 

Με το πρώτο μισό να έχει ολοκληρωθεί, είναι ώρα για κάποιες πρώτες αξιολογήσεις των εννέα πρώτων αγώνων.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω μια νίκη, είμαι 10 βαθμούς μόνο πίσω και είμαι στους πέντε αναβάτες που διεκδικούν τον Τίτλο».

 

«Από την άλλη υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και είναι δύσκολη η κατάσταση για όλους. Δεν μπορείς εύκολα να την ερμηνεύσεις και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

Ο Marc Marquez πέρασε μπροστά στη βαθμολογία μετά τον αγώνα στην Γερμανία. Τι έκανε καλύτερα από τους υπόλοιπους;

 

«Κατάφερε να περιορίσει τις ζημιές καλύτερα από τους άλλους».

 

«Για μένα αυτή η 5η θέση μπορεί να φαίνεται ένα καλά υπολογισμένο αποτέλεσμα, αλλά πίεζα στο όριο! Το σημαντικό είναι να είσαι σταθερά με τους καλύτερους».

 

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στους επόμενους εννέα αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μεγάλη έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Folger: Το λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα