• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μεγάλη έκπληξη
Η παρουσία του Folger σήμερα!
Νέα 02/07/2017 - 09:12

Έκπληκτος ήταν ο Marc Marquez - και όχι μόνο - από τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Jonas Folger στο σημερινό αγώνα του Sachsenring.

 

Ο Marc, σε μια πίστα που κερδίζει εδώ και οχτώ χρόνια πια, πίεζε να ξεφύγει, έκανε τους καλύτερους δυνατούς χρόνους, αλλά ο Folger ήταν πάντα πίσω του!

 

Μόνο στο τέλος και μόνο ένα λάθος του Γερμανού, έδωσε έναν «αέρα» στον Marc και κέρδισε τον αγώνα για 3,3δ.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και ήξερα ότι εδώ έπρεπε να επιτεθώ και να πάρω τους 25β. Πριν τον αγώνα όλα ήταν υπό έλεγχο. Είχα τα σωστά ελαστικά κι όλα ήταν ξεκάθαρα».

 

«Στην αρχή έλεγα ότι ο ομόσταυλός μου θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, όμως γρήγορα με πέρασε ο Folger κι αυτή ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα».

 

«Στην αρχή είπα οκ, άλλος ένας ανάμεσα σ’ εμένα και στους άλλους, αλλά μετά από λίγους γύρους έλεγα τι κάνεις εσύ εδώ;;»

 

«Ήταν πάντα κοντά μου, δεν έφευγε, πίεζα ανέβαζα ρυθμό αλλά συνεχώς έβλεπα στην ταμπέλα +0,1 ή +0,2 και τότε κατάλαβα ότι θα ήταν εκεί μέχρι τέλους».

 

«Στους τελευταίους πέντε γύρους τα έδωσα όλα γιατί δεν θα ήταν ωραίο να φτάσω στο τέλος, στην τελευταία στροφή μ’ έναν Γερμανό σε Γερμανική πίστα».

 

Στο τέλος τα κατάφερε και θα απολαύσει τις διακοπές του ξέροντας ότι έχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, έστω κι αν έχει πίσω του 4 αναβάτες με διαφορά 26 μόνο βαθμών!

 

«Πριν τρεις Γύρους ήμουν στο -37... ειλικρινά τώρα, πριν το Assen έλαβα ένα μήνυμα από κάποιον φίλο (σ.σ. ήταν ο αρχιμηχανικός του, ο Sandi Hernandez) που δουλεύει μαζί μου και έγραφε: μην ανησυχείς, το καλοκαίρι θα είσαι 1ος στη βαθμολογία».

 

«Και τότε έλεγα, οκ... τι πίνεις;; αλλά στο τέλος πρέπει πάντα να έχεις εμπιστοσύνη και να πιστεύεις στη δουλειά σου».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Φρέσκια αρχή

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χωρίς το νέο πλαίσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα